Skip to main content
  • Nieuws
  • Tank gratis inspiratie rond 12 actuele topics

Tank gratis inspiratie rond 12 actuele topics

  • 24/02/2017

Op astronomisch gezien de eerste dag van de lente kan u bij Voka – KvK Mechelen terecht voor een inspirerend en informatief bad. Bij groente- en fruitveiling BelOrta in Sint-Katelijne-Waver vinden er die dag twaalf gratis bij te wonen sessies rond uiteenlopende actuele topics plaats.

Innovatie, financiering, groei en overdracht zijn thema’s waarmee ondernemers in feite voortdurend bezig moeten zijn. Met Spring! op 20 maart bij BelOrta herinnert Voka – Kamer van Koophandel Mechelen u daaraan nadrukkelijk. Maar liefst twaalf inspiratiesessies zijn die dag gratis bij BelOrta te volgen. Aangezien de sessies verspreid over de namiddag en avond zijn ingepland, kan elke aanwezige verschillende sessies naargelang zijn voorkeur meepikken en dus gratis een pak inspiratie in het voordeel van zijn zaken opdoen.

SessiesSpringDe onderwerpen van de sessies zijn: BRYO, PLATO, 3D-printing, groei, Europees eenheidsoctrooi, cybercrime, businessmodelling, bemiddeling bij commerciële conflicten, financieel management, raad van advies, stichting administratiekantoor en sterke familiebedrijven. 
 

Alle info: alain.de.cuyper@voka.be
Advertentie Vermant - mei