Skip to main content
  • Nieuws
  • Studie- en netwerkmissie Uruguay en Argentinië

Studie- en netwerkmissie Uruguay en Argentinië

  • 08/06/2017
Missie Argentinië & Uruguay

 

Weet u welke kansen voor uw bedrijf zijn weggelegd in Uruguay en Argentinië? Onze studie- en netwerkmissie opent waarschijnlijk voor u net die deuren die u zocht in deze interessante regio. Neem daarom zeker deel aan onze missie van 10 tot en met 16 november. 

Waarom u zeker moet meegaan

  • Ontdek de havenstad Montevideo, het economische centrum van Uruguay. De stad ligt aan een natuurlijk gevormde haven en huisvest het hoofdkantoor van de Mercosur.
  • Leer het bruisende Buenos Aires kennen, hoofdstad van Argentinië. Een magische plaats waar de architectuur en wereldse sfeer van een Europese hoofdstad gepaard gaat met de zakelijke energie van Latijns-Amerika, terwijl in de straten de zwoele tango wordt gedanst.
  • Krijg via toppolitici, lokale maar ook Belgische ondernemers ter plekke feedback rond de Uruguayaanse en Argentijnse politieke en economische context en opportuniteiten. Dankzij deze officiële delegatie kunnen we u introduceren bij lokale topcontacten.
  • U kunt maximaal netwerken met andere eigenaars, collega-ondernemers of business development managers om zaken te doen met uw bedrijf. Met lokale Kamers van Koophandel en FIT regelen we efficiënte b2b-meetings met buitenlandse prospecten op maat (op uw specifieke vraag).

U verblijft twee nachten in Sofitel M, ideaal gelegen in de wijk Carrasco in Montevideo (inclusief vroege check-in = extra nacht bij aankomst) en twee nachten in Alvear Palace Hotel in Buenos Aires. Deze prachtige vijfsterrenhotels zijn beide iconisch en echte aanraders. Alvear Palace is ook lid van de keten 'The Leading Hotels of the World.'

Lees hier de volledige programmafolder.

Contactpersoon

Jill Suetens

Manager Internationaal Departement

Gosselin
Welt white paper
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende