Skip to main content
  • Nieuws
  • Sterkstokers bekroond tijdens 'Nacht van de veerkracht"

Sterkstokers bekroond tijdens 'Nacht van de veerkracht"

  • 21/10/2020

Sterkstokers is als overwinnaar uit de bus gekomen tijdens de ‘Nacht van de Veerkracht’ Dat is de alternatieve versie die Jong Voka Kempen dit jaar heeft uitgewerkt voor haar jaarlijkse ‘Dag van de Groeier’. Dit jaar werd op zoek gegaan naar een onderneming die met veel veerkracht is omgegaan met de coronacrisis.

Na lange tijd kwam Jong Voka Kempen op 15 oktober opnieuw samen om tijdens de Nacht van de Veerkracht bekend te maken wie de meest veerkrachtige onderneming van de Kempen is. De drie genomineerden die kans maakten op de titel Mr/Mrs Agile waren Happy Weekends, Sesam Events en Sterkstokers.

Comedian Arnout Van den Bossche bracht de sfeer er goed in met zijn voorstelling ‘Burn-out voor Beginners’. De ideale start voor een avond vol prijzen en verrassingen. Wat er allemaal in de prijzenkast zat? Een Mr/Mrs Agile award, een Plato-deelname én een award voor de Publiekswinnaar. Voor deze laatste werd er na het panelgesprek live gestemd door de aanwezigen. Ambachtelijke stokerij Sterkstokers kwam als winnaar uit de bus, en werd zowel winnaar van de juryprijs als van de publieksprijs.
 

Bekijk hier het fotoverlsag

Bekijk hier het fotoverlsag
Advertentie Vermant - mei