Skip to main content
  • Nieuws
  • Stem jouw favoriet naar de finale van de Prijs Ondernemen 2019

Stem jouw favoriet naar de finale van de Prijs Ondernemen 2019

  • 14/08/2019

Negen bedrijven strijden dit jaar voor de Prijs Ondernemen 2019. Een initiatief van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen, dat met de uitreiking van deze award een bedrijf in de bloemetjes zet voor zijn harde werk. Elke Voka Lokaal-afdeling heeft één bedrijf genomineerd als vertegenwoordiger van hun regio. Uit die negen bedrijven maak jij een bepalende keuze. Stem je mee op jouw favoriet?

Stem jouw favoriet naar de finale

Dit jaar is jouw stem belangrijker dan ooit. Want jij kan een bedrijf rechtstreeks naar de finale stemmen. Die finale is weggelegd voor de drie bedrijven met de meeste stemmen.

De genomineerden zijn: BeneensdeSterdhulst'GheysHet AnkerLodaPeleman IndustriesSD Schrijnwerkerij en Vink.

Breng jouw stem hier uit:

stemmen button

 

Stemmen kan van donderdag 20 juni 2019 tot en met vrijdag 6 september 2019. Een jury bepaalt dan wie van de drie de grote Prijs Ondernemen 2019 wint.

Die reikt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen uit op 26 september, tijdens een gala-avond in Alta Ripa in Oud-Turnhout.

Beleef je graag van op de eerste rij wie de 'Prijs Ondernemen 2019' in ontvangst mag nemen? Schrijf je dan in voor de gala-avond op 26 september in Alta Ripa in Oud-Turnhout. 

Meer info en inschrijven.

prijs ondernemen 2019

 

 

 

Contactpersoon

Christine Vos

Coördinator events

Advertentie Vermant - mei