Skip to main content
  • Nieuws
  • Starterswerking Limburg presenteert vier programma's

Starterswerking Limburg presenteert vier programma's

  • 20/05/2020

In juni stelt Bryo, het Voka-netwerk voor startende ondernemers, vier nieuwe trajecten voor met extra aandacht voor enthousiast ondernemerstalent. Deze vier begeleidingsprogramma's hebben oog voor elke fase van het prille ondernemerschap. 

Bryo focust op enthousiast talent met een hoog potentieel en een grote goesting om te ondernemen. Als je deelneemt aan Bryo, dan word je begeleid bij alle uitdagingen, problemen en beslissingen die op je weg liggen - zowel voor, tijdens als kort na de opstart of overname van je eigen zaak. Dat gebeurt via gezamenlijke activiteiten met gelijkgestemden en ook via individuele coaching.

"Bryo is er voor elke levensfase van de startende ondernemer"

"De kracht van Bryo ligt in de kruisbestuiving tussen profielen met verschillende achtergronden en sterke projecten", zegt Joeri Stoop, senior coördinator starterswerking bij Voka - KvK Limburg. "Bryo zorgt voor een adequate begeleiding in alle aspecten en reikt hulpmiddelen aan om je als ondernemer optimaal te ontwikkelen. En dat kan in elke levensfase van de startende ondernemer"

Maak kennis met onze verschillende trajecten

Hoe zet je jouw merk beter in de markt?

Hoe maak je jouw merk online beter vindbaar en hoe genereer je meer leads via storytelling, online content, een (aan)gepaste website en een betere SEO?

In dit traject van vijf praktijkgerichte werksessies met Mast Digital Agency en communicatiebureau Expliciet krijg je tips & tricks om jouw merk online vindbaar te maken en kwalitatieve leads te genereren. 

Bekijk hier het volledige programma van dit LAB!

Heb je een idee en wil je starten met ondernemen?

Het maakt niet uit of je al een concreet idee op papier hebt staan of gewoon zin hebt om te ondernemen. Tijdens dit traject word je zowel in groep als individueel begeleid met jouw ondernemersidee. 

Ben je op zoek naar validatie, begeleiding en een netwerk? Dan is Bryo StandUp zeker iets voor jou. Via opleiding, begeleiding, jouw community en ons netwerk zorgen we ervoor dat je de eerste valkuilen vermijdt.

Lees meer en bekijk de opstartdata!

Ben je gestart en wil je je zaak verder uitbouwen?

Je bent gestart of start op korte termijn, al dan niet in bijberoep. Hoe kan je je business model verder verfijnen? Hoe zet je je in de markt en hoe verhoog je de sales? 

Tijdens vijf praktijkgerichte werksessies ga je aan de slag met jouw prille onderneming. Jouw coördinator helpt je professionaliseren tijdens minimaal drie individuele coaching sessies. Via een digitaal platform kom je in contact met Bryo-deelnemers én coaches van over heel Vlaanderen zodat je online kan netwerken en je traject opvolgen.

Ontdek Bryo StartUp hier!

Heb je een onderneming en wil je verder groeien?

Je hebt een marktklaar product. Jouw businessmodel heeft zichzelf bewezen is bovendien schaalbaar. Jij bent klaar voor de volgende stap, en dat is: groeien!

Jouw bedrijf draait momenteel een omzet van minimum €100.000 euro per jaar. Menselijk kapitaal aantrekken en behouden, het structureren van je verkoop en internationaal groeien zijn slechts enkele van jouw uitdagingen.

In een kleine groep ga je aan de slag met thema's die je zélf kan bepalen. Tijdens individuele coaching sessies krijg je concrete feedback. Je kan zelfs jouw product aftoetsen voor een expertenraad die je uitdaagt om concrete doelen te stellen voor jouw verdere groei.

Klik hier want jij bent helemaal klaar voor Bryo ScaleUp! 

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze coaches

Joeri Stoop

Joeri Stoop

Senior coördinator starterswerking

Lucas Bellens

Lucas Bellens

Coördinator starterswerking

aio

Contactpersonen

Joeri Stoop

Senior adviseur eigenaars-ondernemers

Lucas Bellens

Adviseur starters

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo