Skip to main content
  • Nieuws
  • Starter in de kijker: "Transformation through technology"

Starter in de kijker: "Transformation through technology"

  • 27/09/2019

Darma Avalos is geen doorsnee starter. Ze is al 20 jaar zelfstandig, maar zette onlangs pas de stap om Memorable Results op te richten. Transformation through technology: dat is haar doel. En daar vertelde ze ons met veel plezier – en passie – meer over.

Darma Avalos
Darma Avalos

Uitgebreid aanbod

Noem Darma Avalos gerust een bezige bij. Zich toespitsen op één specifieke niche doet ze niet. “Als ik iets over mezelf geleerd heb tijdens het Bryo-traject, dan is het wel dat ik een creative deep generalist ben. Ik hou er niet van om me met maar één iets bezig te houden. Ik heb een breed interesseveld, wat niet wil zeggen dat ik geen diepgaande kennis heb van datgene dat me interesseert. Na 20 jaar in de sector, blijft er wel het een en ander hangen natuurlijk,” lacht ze.

“We organiseren ook webdesign workshops voor kleine bedrijven en starters die nog niet het budget hebben om zoiets uit te besteden.”

Die brede interesse resulteert ook in een breed aanbod bij Memorable Results. “Je kunt bij ons voor heel uiteenlopende diensten terecht. We ontwikkelen bijvoorbeeld applicaties om ze daarna te lanceren en te exploiteren. De apps die we ontwikkelen dragen bij aan de digitale transformatie van een sector. Zo komt nu Sportdans.io op de Belgische markt. Deze applicatie helpt sport- en dansscholen met de communicatie en administratie van hun groepslessen. ”

Naast software en app development, is Memorable Results ook hét aanspreekpunt voor consultancy in webdevelopment. “Ik heb zelf jaren ervaring in webdevelopment en -design. Daarom adviseer ik anderen ook graag. Mijn doel is om mensen te doen inzien dat een website niet alleen exposure biedt, maar ook je beste medewerker kan zijn.”

Hulp voor starters

Darma begon zelf nog maar pas met Memorable Results, maar toch zet ze zich nu al in voor andere starters. “We organiseren namelijk webdesign workshops voor kleine bedrijven en starters die nog niet het budget hebben om zoiets uit te besteden. Op één dag leren ze hun eigen website te bouwen en te onderhouden. Wanneer je nog niet veel geld kunt besteden aan je communicatie, is je website veruit je beste tool om de buitenwereld te bereiken. Daarom help ik startende ondernemers daar graag mee op weg."

Dat je als starter alle hulp kan gebruiken, kan Darma beamen. “Ik ben al 20 jaar zelfstandig maar het is dankzij Bryo dat ik eindelijk gestart ben met Memorable Results. Een vriendin raadde het mij aan en ik ben zo blij dat ik geluisterd heb. Ze deden me nadenken over de schaalbaarheid van mijn idee en wat mijn positie in de zakenwereld nu precies is. Zowel de coaching als het netwerk dat je er opbouwt zijn erg waardevol. Ik kan eerlijk zeggen dat Bryo mijn leven echt veranderd heeft.”

En wat brengt de toekomst dan nog voor Memorable Results? “Ik wil dat het altijd een thuisbasis blijft voor kleine bedrijven om samen websites te bouwen. Daarnaast wil ik ook dat de apps die we bouwen een eigen leven gaan leiden. Dat is waarschijnlijk wel mijn grootste droom.”

Hoe kunnen we jou helpen?

  • Zit je ook met een startersidee? Neem dan eerst een kijkje op onze pagina over starterswerking en ontdek wat we voor jou kunnen doen.
     
  • Of neem rechtstreeks contact op met onze collega Lucas Bellens

Contactpersoon

Lucas Bellens

Adviseur starters

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo