Skip to main content
  • Nieuws
  • Start-ups en scale-ups vinden expertise tijdens Matchmaking sessie

Start-ups en scale-ups vinden expertise tijdens Matchmaking sessie

  • 11/10/2019

Woensdag 9 oktober was het dan zo ver: verschillende start-ups en scale-ups, met internationale ambities én een innoverend idee of product, ontmoetten elkaar op de Matchmaking van Voka, in het kader van het begeleidingstraject Co-Founder Hub. 

Start-ups en scale-ups met internationale ambities die op zoek waren naar extra ondersteuning waren de grote genodigden op 9 oktober voor de matchmakingsessie, in het kader van het Co-Founder-Hub traject van Voka. Ze werden tijdens onze matchmaking sessie in contact gebracht met experten in internationaal ondernemen, een medeoprichter, een investeerder, een adviseur … Kortom: iemand die zich engageert om zijn ervaring ter beschikking te stellen. Tijdens dit traject denkt hij of zij samen met de start-ups en scale-ups na over hoe kan worden samengewerkt en assisteert bij het uitwerken van een internationalisatiestrategie. 

6 gelukkige duo's

De matchmaking was alvast een succes. Er was grote wederzijdse interesse en er werden heel wat boeiende gesprekken gevoerd.

De 6 duo's die het sterkst overtuigden werden intussen geselecteerd en worden vanavond ingelicht over hun gratis deelname aan het begeleidingstraject Co-Founder Hub, dat vanaf november van start gaat en grotendeels zal doorgaan in Spaces Mercier te Mechelen. 

Programma deelnemers

Nu de matches gemaakt zijn, starten de scale-ups en start-ups met hun avontuur. Ze staan komende maanden, samen met hun expert, stil bij volgende zaken: samenwerken en verloning, juridische aspecten, keuze exportmarkt en marktanalyse, marktbenadering, risicobeheer en financiële planning, actieplan.

In samenwerking met

At anchor in flandersAt anchor in flanders EU

Contactpersoon

Melissa Dubois

Projectverantwoordelijke Duurzaam ondernemen

Advertentie Vermant - mei