Skip to main content
  • Nieuws
  • Sta stil bij cyberbeveiliging van jouw bedrijf

Sta stil bij cyberbeveiliging van jouw bedrijf

  • 15/05/2017

Cyberbeveiliging is weer een brandend actueel topic, sinds WannaCry-ransomware afgelopen weekend wereldwijd databanken teistert. Nochtans is bedrijfsschade door dit soort cyberaanvallen eenvoudig te voorkomen. Op de gratis infosessie ‘Cybercriminaliteit en GDPR - het digitale luik van je veiligheidsstrategie’ die de Voka – Kamers van Koophandel Mechelen en Kempen samen met hun partner VanRoey.be organiseren, kom je er alles over te weten.

cyberbeveiliging
Uit de aanval met de WannaCry-ransomware kunnen kmo’s enkele belangrijke lessen op vlak van IT trekken. Een hack kan duidelijk nog steeds worden voorkomen met een IT-omgeving die up to date is, met de juiste securitymaatregelen geïnstalleerd. Daarnaast is veilig onlinegedrag al even belangrijk in het verhaal. Bovendien houd je als bedrijf maar beter rekening met de nieuwe General Data Protection Regulation, die in mei volgend jaar van kracht wordt en je verplicht de juiste technologie in te zetten om je data te beschermen.

 

Op al die uitdagingen gaat de gratis infosessie ‘Cybercriminaliteit en GDPR - het digitale luik van je veiligheidsstrategie’ op maandag 22 mei bij Voka - Kempen in Geel in. Specialisten ter zake van VanRoey.be geven je aan welke middelen je in handen hebt én nog nodig hebt om jouw bedrijf en data online te beschermen.

De actua opleiding 'De juridische vraagstukken rond ICT-diensten en de nieuwe Europese privacywetgeving' van Voka – KvK Mechelen op donderdag 15 juni spitst zich dan weer op het juridische aspect van cyberbeveiliging toe. Sprekers Kristof Cox en Ann-Sophie De Bie (Deloitte Private) zetten je dan graag op weg om jouw ICT-beleid en de bijhorende administratieve procedures juridisch gezien in de juiste richting bij te sturen. 

Contactpersoon

Alain De Cuyper

Adviseur Ondernemerschap

Advertentie Vermant - mei