Skip to main content
  • Nieuws
  • Sta jij mee aan de wieg van ondernemersclub Maaslandia?

Sta jij mee aan de wieg van ondernemersclub Maaslandia?

  • 03/04/2018

Op dinsdag 29 mei wordt ondernemersclub Maaslandia boven de doopvont gehouden. De club wil de Maasmechelse ondernemers verenigen en een eenduidige stem geven naar de buitenwereld. “We willen alle facetten van het ondernemerschap stimuleren”, zegt voorzitter David Winkels.
 

Maaslandia
Vlnr. Els Lambrichts (Voka – KvK Limburg), Jan Baillien (E. Baillien), Stefan Bollen
(Verzekeringen Verslegers, Bollen & Martens), voorzitter David Winkels (Value Retail),
Giuliano Bruno (Group Bruno), Kris Claes (Voka – KvK Limburg), Bart Truyens (Vip Clean).

De laatste maanden kwam steeds vaker de vraag om de Maasmechelse ondernemers terug te verenigen. Want samen staat iedereen tenslotte sterker dan alleen. Met de oprichting van ondernemersclub Maaslandia, wordt deze wens nu ingewilligd.

Ondernemerschap faciliteren

De ondernemersclub wil met deze gebundelde stem nog beter gehoord worden door het gemeentebestuur om zo het ondernemerschap in de gemeente te faciliteren. Ook de kracht van netwerking binnen deze groep gelijkgestemden is duidelijk: nieuwe contacten én inzichten verwerven op inspirerende activiteiten.

“We willen als ondernemersclub alle facetten van het ondernemerschap stimuleren door een sterke inhoudelijke koers te combineren met bedrijfsbezoeken, interessante gastsprekers en informele netwerkevenementen. En dat allemaal met een verrassende, Maasmechelse twist”, zegt Maaslandia-voorzitter David Winkels.

Vijf werknemers

Alle ondernemers die gevestigd zijn in Maasmechelen en minstens vijf werknemers tewerkstellen, zijn welkom om lid te worden van Maaslandia. Ook bedrijven die niet gelegen zijn in Maasmechelen, maar wel een link met de gemeente hebben, komen in aanmerking.

Het bestuur rekent op vier activiteiten per werkingsjaar (lopende van september tot en met juni). Voor de organisatie kan de ondernemersclub rekenen op logistieke en administratieve steun van Voka – KvK Limburg.

Het startevent vindt plaats op 29 mei aan de Terhills, waarna er richting Giuliano in Maasmechelen Village getrokken wordt. Wil je meer informatie of lid worden? Contacteer Kris Claes, kris.claes@voka.be, 011 56 02 00, www.voka.be/ondernemersclub-maaslandia