Skip to main content
  • Nieuws
  • Speel levende curling met jouw CEO op Chambers Trophy

Speel levende curling met jouw CEO op Chambers Trophy

  • 23/07/2020

Voka – Kamer van Koophandel Limburg organiseert vanaf 5 oktober een corona-veilige versie van Chambers Trophy, de grootste teambuilding-competitie van Limburg. Dit jaar zullen per dag 12 teams zich wagen aan uitdagende proeven en collegiaal plezier op Corda Campus. “Bovendien zal TV Limburg de proef met de CEO van ieder team uitzenden. Het grote publiek ziet onze ondernemingen op die manier ook als hechte teams waar de medewerkers centraal staan”, zegt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg.  

CT
Vorig jaar deden er 111 teams mee, vanaf 5 oktober zullen dat 12 teams per dag zijn.


Vorig jaar deden er nog 111 teams een gooi naar de overwinning in de Chambers Trophy. Die aantallen zijn door het coronavirus niet langer mogelijk, waardoor de organisatie de teams spreidt over verschillende dagen. Vanaf 5 oktober zullen iedere dag 12 teams van telkens vijf personen zich aan een twee uur durend opdrachtenparcours wagen. Dat staat volledig in het teken van het Olympisch jaar 2020, dat weliswaar werd uitgesteld door de crisis. 

De proeven vinden plaats zonder publiek, maar de Olympische prestaties gaan niet onopgemerkt voorbij. TV Limburg zal ook een proef met de CEO filmen en uitzenden. Dit keer wordt de CEO een levende curling-steen en moet hij of zij midden in een roos belanden om zo veel mogelijk punten te scoren. 

“In deze corona-tijden is het een verademing om ook eens ludiek uit de hoek te komen”, zegt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg. “Bovendien koppelen we het aangename aan het nuttige. Door de proef met de CEO uit te zenden op TV Limburg zetten we onze ondernemingen en hun medewerkers in een positief daglicht waarbij ze hun teamgeest, doorzettingsvermogen en hun positiviteit in de kijker kunnen zetten.” 

Je kan je onderneming inschrijven via deze link. 
 

Contactpersonen

Liesbeth Peeters

Coördinator events

Jeroen Verbeeck

Coördinator pers & communicatie

Circuit Zolder