Skip to main content
  • Nieuws
  • Spannende verkiezingsstrijd bepaalt nieuw bestuur Jong Voka

Spannende verkiezingsstrijd bepaalt nieuw bestuur Jong Voka

  • 28/11/2018
nieuw bestuur
Vnlnr: Mathias Adriaenssens secretaris (MSC Belgium), Steven Leten bestuurslid (Capital Sky Real Estate), Laurent Moyersoen bestuurslid (NxtPort), Ann Geerts bestuurslid (Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland, Ellen Saveniers bestuurslid (ING), Andres Pfeffer voorzitter (Recrewtment), Bert Kathagen bestuurslid (ING), Ben Van Gils (viaVictor) en Anneleen Vander Elstraeten bestuurslid (Four & Five). Ontbreken op de foto: Michael Pszeniczko ondervoorzitter (Lobco) en Bart Massin bestuurslid (Stroohm)

Afgelopen maandag verkozen de leden van de jongerenafdeling van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland een nieuw bestuur. Andreas Pfeffer en Michaël Pszenicko hadden nog een lopend mandaat als respectievelijk voorzitter en ondervoorzitter. Enkel secretaris Mathias Adriaenssens moest zijn plaats verkiesbaar stellen.

Twee verkiesbare plaatsen waren de inzet tijdens een historisch spannende verkiezingsstrijd. Liefst 3 stemronden waren nodig om te bepalen wie de volgende drie jaar mee bouwt aan het dynamisch en ijzersterk jongerennetwerk. Laurent Moyersoen won het pleit en versterkt het nieuwe bestuur samen met Mathias Adriaenssens die zijn mandaat verlengt.

Met de verkiezing van het nieuwe bestuur is Jong Voka Antwerpen-Waasland klaar om de komende drie jaar verder te werken aan haar doelstellingen. ‘We gaan met het nieuwe bestuur zeker verder bouwen aan de weg die we ingeslagen zijn om van Jong Voka Antwerpen-Waasland hét meest performante netwerk te maken voor jonge ondernemers en ondernemende jongeren in de regio. Onze events bestaan niet enkel uit het klassieke 'netwerken' maar we proberen ook nieuwe inzichten en kennis mee te geven’, aldus Andreas Pfeffer.

Ook Ellen Saveniers, Bert Kathagen, Bart Massin, Ben Van Gils, Anneleen Vander Elsstraeten, Steven Leten en Ann Geerts maken deel uit van het nieuwe bestuur van Jong Voka Antwerpen-Waasland. 

Gastspreker tijdens de verkiezingsavond was Philippe De Backer, staatssecretaris voor Bestrijding van Sociale Fraude, Privacy en de Noordzee. Hij vertelde de aanwezigen wat hem dreef om als dokter in de Genetica en de Moleculaire Biologie de labo’s achter hem te laten en de stap naar de politiek te maken. Rode draad was hoe politiek en ondernemers elkaar kunnen versterken en inspireren. En dat dat ook gebeurde op de avond zelf, bleek uit de geanimeerde discussie die daaruit volgde.

Contactpersoon

Ann Geerts

Manager Netwerkactiviteiten

Welt white paper
Gosselin
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende