Skip to main content
Map

Spannende tijden vragen om teamwork

  • 23/03/2022

De situatie in Oekraïne laat niemand onberoerd. Onze interne samenwerking draait dan ook op volle toeren en samen met de Federatie van Belgische Kamers van Koophandel en Eurochambers dragen we een steentje bij in de rechtstreekse steun aan het land.

Interne realisaties

Op zeer korte termijn identificeerden we SPOCS in elke kamer, werd de informatie-doorstroom op full speed gebracht en kwam de FAQ online.
Deze FAQ wordt constant up to date gehouden en werd inmiddels al bijna 8000 keer geraadpleegd (mede dankzij hoge ranking op Google).

Ook organiseerde Voka reeds een eerste webinar over de (financiële) sancties en de impact op bedrijven. De opname van de webinar vind je hier, de slides kunnen worden gedownload via deze map.

Samenwerking Federatie Belgische kamers & Eurochambers

Naast deze informatievoorziening voor de Vlaamse ondernemingen bieden alle Voka-entiteiten ook directe steun aan Oekraïne d.m.v. lokale acties en financiële schenkingen. Gezamenlijk doneert de Voka-alliantie een bedrag van €22.500 dat via de Federatie van Belgische Kamers van Koophandel en Eurochambers naar de Oekraïense kamers van koophandel stroomt om aldaar te kunnen toebedelen aan de meest dringende situaties of nood behoevende actoren.

Bedankt voor al jullie inspanningen en coördinatie!
 

AW_Welt_6stappenplan
imu - vzw - recupel
AW_Digitalisering
Proximus
imu - vzw - Recupel
imu - vzw - headoffice
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
imu - vzw - salesforce
Advertentie VanRoey- nov