Skip to main content
  • Nieuws
  • Sinterklaas schrijft een briefje terug...

Sinterklaas schrijft een briefje terug...

  • 26/11/2018

De Sint is alweer vertrokken naar Spanje en heeft vele kinderen blij kunnen maken. Het ziet er naar uit dat alle young potentials dit jaar héél braaf zijn geweest. Ziehier hun verlanglijstje. En sterker nog, Sinterklaas heeft een briefje terug geschreven.

Sinterklaas brief groeiend ondernemer

Het antwoord van Sinterklaas:

Dag ambitieuze jongere,

Zwarte piet en ik hebben sinds onze intocht heel wat werk, maar voor jouw verlanglijstje maken we met alle plezier tijd.

Want voor jouw verlangens heb ik hét perfecte cadeau: all-in-one.

Generation Y is een programma waar we met 12 jonge eigenaar-ondernemers en/of managers aan de slag gaan in 3 modules rond persoonlijke ontwikkeling, organisatieontwikkeling en strategie. En dit allemaal op inspirerende locaties, om uiteindelijk af te sluiten met een echte slotceremonie.

Kortom, de formule voor dit programma is eenvoudig: 3 dagen x 3 modules + 1 slotceremonie

Vorig jaar heb ik daarmee 12 young potentials blij kunnen maken. Hopelijk ben jij hierover even enthousiast?

Nog even geduldig zijn is de boodschap want het programma start op 14 februari 2019 (en is volledig afgerond op 10 mei). Bezorg je verlanglijstje aan axelle.henrard@voka.be, zij zorgt ervoor dat dit het grote Sinterklaasboek bereikt.

Groeten,

handtekening Sinterklaas

Kunnen wij jou helpen?

Heb jij dezelfde dingen op jouw verlanglijstje staan? Bekijk dan hier het aanbod van Generation Y of neem vrijblijvend contact op met axelle.henrard@voka.be.

Lees hier het verhaal van Koen en Stijn van KRIOS Automation. Deze twee broers legden vorig jaar met succes het Gen Y-traject af.

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo