Skip to main content
  • Nieuws
  • "Ruil je voornemens in voor je netwerk"

"Ruil je voornemens in voor je netwerk"

  • 29/11/2019

Jan Lux is zaakvoerder en trainer-coach bij Learning by Lux. Hij raadt je aan om voornemens in te ruilen voor je netwerk.

jan lux

"Volgende maand kan je mij en honderden anderen terugvinden op de Nieuwjaarsinvitito. Het grootste netwerkevenement van Limburg is het ideale startpunt voor een nieuw jaar vol ondernemerschap. En ondernemen, dat doe je niet alleen. Geen enkele bedrijfsleider vindt alleen maar oplossingen binnen zijn of haar bedrijfsmuren. Geen enkele ondernemer vindt alleen maar inspiratie bij alleen maar zijn of haar medewerkers.

Laat daarom voor één keer de goede voornemens maar vallen. Hoeveel van die toekomstplannen komen werkelijk tot stand? Bespaar je de moeite en gooi het over een andere boeg. Ruil je voornemens in voor ‘ne mens’. Kies voor 2020 eens drie interessante personen waar je contact mee wil leggen.

"Maak geen voornemens, kies voor ne mens."

Waar jij mee wil groeien of waar jij je door wil laten inspireren. Misschien ontmoet je ze wel op de Nieuwjaarsinvitito? Je zal alleszins zien dat het nieuwe jaar nog nooit zo voortvarend begon…"

Neem de proef op de som!

  • Tijdens onze Nieuwjaarsinvitito krijg je de kans om te netwerken met meer dan 3.000 Voka-leden! Blokkeer alvast 9 januari in jouw agenda en klink samen met ons op het nieuwe jaar vol met gouden opportuniteiten!
  • Meer info en inschrijvingen >> www.nieuwjaarsinvitito.be

Contactpersoon

Jeroen Verbeeck

Coördinator pers & communicatie

Artikel uit publicatie