Skip to main content
  • Nieuws
  • REC The humanised workplace Livestream

REC The humanised workplace Livestream

  • 24/11/2020

Ook de laatste REC sessie van 2020 op dinsdag 24 november werd een virtueel event vanuit de WIMEC studio’s in Turnhout. Samen met drie topsprekers zoomden we in op het nieuwe werken: The humanised workplace. Een trend die al enkele jaren voelbaar is, werd door de coronacrisis extra versneld.  Een actueel en belangrijk thema, zowel voor iedereen persoonlijk als voor de real estate sector, waarop dit een grote weerslag heeft.  

Nathalie Vandaele, Human Capital Leader bij Deloitte, schetste het kader van het nieuwe werken en reikte hierbij een visie en handvaten aan voor de korte én de lange termijn. 
 
Haar collega Timo Bevers, manager van het Real Estate Team bij Deloitte, legde uit wat de weerslag van deze nieuwe inzichten is op de real estate sector. Hij bekeek samen met ons de trends in kantoorruimtes (vraag, oppervlakte, invulling, technologie, etc.). Daarnaast besprak hij de impact op residentieel vastgoed, retail en logistiek. 
 
De sessie werd afgesloten met een inspirerende case. Raf Degens, algemeen directeur van de Corda Campus, nam ons mee in zijn visie rond het nieuwe werken en hoe deze wordt uitgewerkt in de Corda Campus in Hasselt. Hij deed het Masterplan 2.0 uit de doeken met kernwoorden als beleving, mobiliteit en community.
 
Bekijk hier hoe het er achter de schermen aan toeging tijdens deze sessie!

Advertentie Vermant - mei