Skip to main content
  • Nieuws
  • P&V Elektrotechniek wint Chambers Trophy

P&V Elektrotechniek wint Chambers Trophy

  • 09/09/2018

Chambers Trophy, de grootste teambuilding-competitie van Limburg, verzamelde dit jaar 119 teams op de site van Be-Mine in Beringen. Het evenement van Voka – Kamer van Koophandel Limburg was dit jaar toe aan haar 21e editie. ‘De Eeuwige Siesta’ (P&V Elektrotechniek) ging aan de haal met de overwinning, ‘De Snelle Eddy’s’ (Belgian Cycling Factory) en ‘Patsers in business’ (Foederer DFK) volgden op plaats twee en drie.

P&V Elektrotechniek wint Chambers Trophy

Dit jaar vond de Chambers Trophy plaats op de terreinen van het Be-mine-complex in Beringen. Dat werd overrompeld door honderden deelnemers die zich in de meest ‘faute’ outfits hesen voor deze ‘faute’ editie. Het fluokleurig trainingspak was met voorsprong het populairste kledingstuk.

De organisatie installeerde weer heel wat uitdagende proeven op het Be-Mine-terrein. De spectaculairste proef was zonder twijfel het fietsen op de gloednieuwe Skybikes. Die brachten de deelnemers naar een hoogte van 50 meter. Een primeur!

P&V Elektrotechniek kroonde zich na acht proeven tot de winnaar van deze Chambers Trophy. Het vijfkoppige team toonde zich de beste allrounder. Plaats twee was voor Belgian Cycling Factory en Foederer DFK sloot de top drie. Bovendien was er ook een girl power-prijs voor het beste vrouwelijke team. Die ging naar de dames van Mensura.

Poedelprijs?

Fun en plezier staan centraal op deze teambuildingcompetitie, waardoor er ook enkele opmerkelijke prijzen werden uitgereikt: de pechprijs en de poedelprijs. Het team dat te kampen kreeg met de meeste pech was dat van Van Havermaet. De poedelprijs, de voorlaatste in de stand, ging naar Home Maid.

“We verbinden niet alleen ondernemers, maar willen ook hun medewerkers dichter bij elkaar brengen met dit personeelsfeest. Daar zijn we samen met alle teams eens te meer in geslaagd”, besluit Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg.

Contactpersoon

Ingrid Eyckmans

Senior coördinator partnerships/events

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo