Skip to main content
  • Nieuws
  • P&V Elektrotechniek kraait victorie op Chambers Trophy

P&V Elektrotechniek kraait victorie op Chambers Trophy

  • 10/09/2017

Vrijdagavond namen 128 teams het in en rond Hangar58 tegen elkaar op in de Chambers Trophy, de grootste teambuildingcompetitie van Limburg. De twintigste jubileumeditie was zo goed voor een recordopkomst. P&V Elektrotechniek ging aan de haal met de overwinning, maar er was ook een pechprijs, een poedelprijs en de prijs voor het beste vrouwenteam.


De Chambers Trophy, een evenement van Voka – KvK Limburg, streek dit jaar neer in Bokrijk. De organisatie installeerde weer heel wat uitdagende proeven in en rond Hangar58.  Er waren onder meer een heus springkastelenparcours, een botsauto-opdracht, de slinger-springer en een massa-opdracht met alle ploegen die hen langs het nieuwe fietspad door de Wijers bracht.

De winnaars

P&V elektrotechniek
De eeuwige siësta's vieren feest met gedeputeerde Igor Philtjens,
gedelegeerd bestuurder Johann Leten en
P&V Elektrotechniek-zaakvoerder Joris Vrancken.

P&V Elektrotechniek kroonde zich tot de winnaar van deze Chambers Trophy. Het vijfkoppige team toonde zich de beste allrounder, hoewel het met de ploegnaam ‘de eeuwige siësta’s’ anders deed vermoeden. Plaats twee was voor Van Havermaet en Belemco sloot de top drie. Bovendien was er ook een girl power-prijs voor het beste vrouwelijke team. Die ging naar de dames van Mensura.

Poedelprijs?

Fun en plezier staan centraal op deze teambuildingcompetitie, waardoor er ook enkele opmerkelijke prijzen werden uitgereikt: de pechprijs en de poedelprijs. Het team dat te kampen kreeg met de meeste pech verdedigde de eer van Scandinavian Tobacco Group. De poedelprijs, de voorlaatste in de stand, ging naar H.Essers.

Feesteditie

 “We willen alle deelnemers bedanken voor hun grenzeloos enthousiasme en tomeloze inzet. Ondanks het regenweer verloren zij hun enthousiasme niet en werd deze feesteditie van Chambers Trophy eens te meer een succes. We verbinden niet alleen ondernemers, maar willen ook hun medewerkers dichter bij elkaar brengen met dit personeelsfeest. Daar zijn we samen met de 128 teams eens te meer in geslaagd”, besluit Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg.

Ontdek hier de volledige uitslag van Chambers Trophy.