Skip to main content
  • Nieuws
  • Plato stoomt nieuwe meters en peters klaar tijdens 2-daagse

Plato stoomt nieuwe meters en peters klaar tijdens 2-daagse

  • 25/09/2018

Op 7 en 8 september verzamelden de Plato meters en peters uit regio Mechelen-Kempen in het Begijnhof Congres Hotel in Leuven voor het Plato meter- en peterweekend. Tijdens dit weekend worden ze volledig klaargestoomd om vol enthousiasme hun Plato-groep te begeleiden. 

Voka – KvK Mechelen-Kempen organiseert al meer dan vijfentwintig jaar het lerende netwerk Plato. Een intensief traject voor bedrijfsleiders of verantwoordelijken die hun ervaring en kennis willen delen om zo te leren van elkaar en te groeien op diverse domeinen. 

Plato steunt op het meter- en peterschapsprincipe. Elk Plato-traject wordt begeleid door twee à drie enthousiaste, maar vooral ervaren, meters en peters. Zij begeleiden een groep van 15 kmo's en stimuleren de deelnemers om een betere versie van zichzelf te worden.

Tijdens het Plato meter- en peterweekend worden de meters en peters helemaal klaargestoomd met tips en tricks over het begeleiden van hun groep. Dit jaar vond dit plaats op 7 en 8 september in Leuven. Na twee dagen intensieve coaching staan de meters en peters voor het komende jaar weer vol enthousiasme klaar! 

Plato meter of peter worden

Wil je zelf in de toekomst meter of peter worden van een Plato-traject? Contacteer onze Plato-begeleiders: elien.vingerhoets@voka.be of alain.de.cuyper@voka.be.

Heb je interesse om zelf deel te nemen aan onze trajecten? Neem een kijkje bij de trajecten die in 2018 nog opstarten!

Snuif de sfeer op met het fotoverslag

 

Contactpersoon

Elien Vingerhoets

Plato coördinator

Advertentie Vermant - mei