Skip to main content
  • Nieuws
  • Plato-primeur voor veertien Noord-Limburgse ondernemers

Plato-primeur voor veertien Noord-Limburgse ondernemers

  • 15/11/2018

Zopas gaf Voka – Kamer van Koophandel Limburg de aftrap van de allereerste Plato Noord-Limburg. Een groep van veertien gelijkgestemde Noord-Limburgse ondernemers zal een jaar lang aan kennisoverdracht en ervaringsuitwisseling doen. “In ons SALVO, Strategisch Actieplan Limburg tot de Vierde Orde, is Noord-Limburg een belangrijk aandachtspunt. Met Plato versterken we het Noord-Limburgse ondernemingsweefsel op een duurzame manier”, zegt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg.

Plato-primeur voor veertien Noord-Limburgse ondernemers

Er bestaan binnen Voka – KvK Limburg 13 Plato-groepen waar 168 ondernemers en leidinggevenden aan deelnemen. Een absoluut record! Maar specifiek voor Noord-Limburg was er nog geen alternatief. Die leemte wordt nu ingevuld met een nieuwe Noord-Limburgse Plato-groep. Het unieke peterschapsproject, dat gesteund wordt door het Agentschap Innoveren en Ondernemen, verenigt veertien gelijkgestemde ondernemers die een jaar lang iedere maand samenkomen.

De noden, behoeften, knelpunten en concrete vragen van de groepsleden vormen het uitgangspunt om de 10 sessies een invulling te geven. Die sessies staan voor de Noord-Limburgse groep onder leiding van twee ervaren peters, met name Marc Hegge (Hegge) en José Hendrikx (Straight Business Partners). 

Files vermijden

De sessies vinden plaats in Noordlink, waar Voka – KvK Limburg onlangs een kantoor opende, of op een andere locatie in Noord-Limburg. “We willen via deze weg ook onze Noord-Limburgse leden een klankbord ter beschikking stellen. Zo kunnen ze op een duurzame manier van elkaar leren en groeien”, zegt Johann Leten. “Ze vermijden bovendien files en ook de afstand tot onze dienstverlening is veel kleiner.”

De eerste deelnemers van Plato Noord-Limburg:
Yannick Claes (Salamander)
Jan Everts (Interrent)
Ad Fransen (FDS Promotions)
Peter Fransen (Arego)
Jan Geuens (Van Havermaet)
Dimitrie Heesakkers (Attent Taxi)
Steven Lipkens (ABSL)
Rowan Mennen (Claes Sierbeton)
Thomas Monnens (Derdaele +)
John Tilburgs (Tuin Service Tilburgs)
Eva Valgaeren (Color Your Mind)
Nancy Van Den Eynde (Word Watchers)
Kris van der Beek (Monard Law)
Bart Van Elst (Idealis Vastgoed)

Contactpersoon

Johan Maesen

Regioverantwoordelijke Noord-Limburg

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo