Skip to main content
  • Nieuws
  • Plato-deelnemers trappen hun werkingsjaar af in Balen

Plato-deelnemers trappen hun werkingsjaar af in Balen

  • 07/03/2019

Vrijdag 1 maart trapte de deelnemers van het Plato-traject Sales en marketing en het traject Communicatie hun werkingsjaar op gang. Komend jaar delen ze samen ervaring en kennis om zo zichzelf en hun bedrijf te laten groeien. 

Voor de kick-off van de nieuwe Plato-trajecten in de Kempen trokken de deelnemers van de trajecten Plato Sales en Marketing en Plato Communicatie naar de Sint-Jozefhoeve in Balen. Op het programma? Een teambuilding om u tegen de zeggen en een eerste kennismaking met Plato en de thema's waarrond de groepen komend jaar zullen werken. 

Bekijk het fotoverslag hier

 

Plato, iets voor jou?

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen organiseert al meer dan vijfentwintig jaar het lerende netwerk Plato. Een intensief traject voor kmo-bedrijfsleiders of verantwoordelijken die willen groeien op diverse domeinen, door ervaring en kennis met elkaar te delen.

Samen met 15 bedrijfsleiders verzamel je maandelijks voor een pittige dialoog en inspirerende content rond eigen gekozen thema’s. Je vormt een hecht, enthousiast netwerk en stimuleert elkaar in groei onder de begeleiding van ervaren meters & peters.

Ontdek de Plato-trajecten hier.

In samenwerking met

Agentschap Innoveren & OndernemenPLatoING

 

Contactpersoon

Elien Vingerhoets

Plato coördinator

Advertentie Vermant - mei