Skip to main content
 • Nieuws
 • Plato blaast volgend jaar 30 kaarsjes uit

Plato blaast volgend jaar 30 kaarsjes uit

 • 06/12/2019

Maandelijkse bijeenkomsten bij elkaars bedrijven, raad en daad met keuzes, begeleiding door ervaren bedrijfsleiders die fungeren als Plato-meter en -peter, dat is Plato in zijn puurste vorm! Dit lerend netwerk van Voka begeleidt al jaren bedrijfsleiders en verantwoordelijken die hun ervaring en kennis willen delen om zo van elkaar te leren en te groeien op diverse domeinen. Met succes, want in 2020 blaast Plato 30 kaarsjes uit.

Platonisten veroveren onze regio

30 Jaar geleden werd Plato bij Jansens Farmaceutica opgestart. Vandaag nemen jaarlijks zo'n 200-tal bedrijfsleiders en verantwoordelijken uit de regio Kempen en Mechelen deel aan dit intensieve traject. 

De Plato deelnemers vormen voor elkaar een klankbord, met de nadruk op het creëren van lange termijncontacten in een vertrouwelijke setting.

Nieuwe trajecten in 2020

Plato-trajecten, regio Kempen

Vrijdag 6 maart 2020

 • Plato Marcom
  Marketing, communicatie en een vleugje sales. Hoe bepaal je als ondernemer je markt? En hoe communiceer je met die doelgroep? We gaan dieper in op lead generation, prospectie, SEO/SEA, social media, e-commerce, netwerking, ...
  Meer info en inschrijven.

Vrijdag 25 september 2020

 • Plato Algemeen Management
  Dit traject gaat dieper in op de topics waar elke ondernemer of leidinggevende dagelijks mee wordt geconfronteerd. Mogelijke topics zijn: planning, financieel beheer, HR-topics, strategiebepaling, sales, .... 
  Meer info en inschrijven.

 

 • Plato Leiderschap 
  Hoe formuleer ik duidelijke en uitdagende doelen voor mijn medewerkers? Welke invloed heb ik op mijn organisatie? Hoe geef ik feedback en ga ik om met conflicten? Dit traject is gericht op iedereen die zichzelf en zijn organisatie naar een hoger niveau wil tillen!
  Meer info en inschrijven.

 

 • Plato Next Generation 
  Zonen en dochters van familiebedrijven die met de dagelijkse algemeen management onderwerpen in aanraking komen. Een hechte groep met mogelijke topics: planning, financieel beheer, HR-topics, strategiebepaling, sales, ...
  Meer info en inschrijven. 

Interesse?

Neem contact op met Elien Vingerhoets via elien.vingerhoets@voka.be 0474 84 20 81.

Plato-trajecten, regio Mechelen

Vrijdag 13 maart 2020

 • Plato Strategie & Algemeen Management
  Dit traject focust op de topics waar elke ondernemer of leidinggevende dagelijks mee wordt geconfronteerd. Zo komen financieel beheer, HR-topics, strategiebepaling, sales, ... aan bod.  
 • Plato Leiderschap
  Dit traject is gericht op iedereen die zichzelf en zijn organisatie naar een hoger niveau wil tillen. Hoe formuleer ik duidelijke en uitdagende doelen voor mijn medewerkers? Welke invloed heb ik op mijn organisatie? Welke missie, visie en waarden wil ik nastreven? Hoe geef ik feedback en ga ik om met conflicten?
 • Plato Groei & Financiering
  Tijdens de groei van de onderneming veranderen de kapitaalsbehoeften. Hoe realiseer je een optimale financieringsmix met voldoende werkkapitaal? In dit traject gaan we op basis van een groeistrategie dieper in op alternatieve financieringsmiddelen zoals (innovatie)subsidies, business angels, venture capital, crowdfunding/lending, ...
 • Plato Sales & Marketing
  Hoe bepaal je als ondernemer je markt? En hoe benader je die markt? Op deze vragen wordt een antwoord geboden in het traject Sales & Marketing. We gaan dieper in op lead generation, prospectie, SEO/SEA, social media, e-commerce, netwerking, enz.

Interesse?

Neem contact op met Filip Vandeweyer via filip.vandeweyer@voka.be of 0474 84 32 35. 

Contactpersonen

Elien Vingerhoets

Plato coördinator

Filip Vandeweyer

Coördinator Ondernemerschap

Advertentie Vermant - mei