Skip to main content
  • Nieuws
  • Place Préférée - Birte Kooken (reBoot)

Place Préférée - Birte Kooken (reBoot)

  • 08/04/2020

De Place Préférée van deze maand dobbert op het water in de Vaart in Leuven, tussen de meerkoeten, dansende futen, waterhoenen en zwanen. Voor teambegeleider en visueel facilitator Birte Kooken is het de plaats waar vakantiegevoel en hard werk samenkomen. 

Foto: Berten Steenwegen

Bij reBoot begeleidt Birte bedrijven die nood hebben om, weg van de dagelijkse drukte, écht stil te staan bij strategie, visie en samenwerking. Naast teamdagen op maat, is reBoot ook een assessment en development center, met het accent op de doorgroei van medewerkers. 

“Mensen zeggen vaak dat ze bij ons een soort ‘vakantiegevoel’ ervaren, terwijl er toch hard gewerkt wordt. Door de vele ramen, is het ook een echte beleving als er een boot voorbij vaart, of het nu de Sint is of een kajakker. Bovendien had ik nooit gedacht dat er zoveel divers leven in de biotoop van Leuvense vaart schuil gaat.” 

Birte kent haar boot en ziet de kleine dingen: “De bijzondere lichtreflecties op het water, waterhoenen die nesten op de schroef van de boot, de authentieke scheepsmaterialen die we hergebruikten in het interieur, … En natuurlijk geniet ik extra van de zomer, wanneer we op het scheepsdek een aperitief of barbecue organiseren voor onze gasten. Het maakt dat dit voor mij nog altijd een plek is waar ik elke dag opnieuw inspiratie vind.” 

Meer infohttps://www.re-boot.be/

Birte reBoot

 

Proximus

Artikel uit publicatie

ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad