Skip to main content
  • Nieuws
  • Paul & Annita Cremers (Staf Cars): "Onze chauffeurs zijn onze ambassadeurs"

Paul & Annita Cremers (Staf Cars): "Onze chauffeurs zijn onze ambassadeurs"

  • 02/09/2020

Paul en Annita Cremers van Staf Cars vinden externe steun in de vorm van een Raad van advies een meerwaarde voor hun onderneming.

Paul Annita Cremers

“Staf Cars is gespecialiseerd in alle soorten van personenvervoer, van schoolbussen tot korte en langeafstandsbestemmingen voor inkomend- en

uitgaand toerisme. Sinds de start in 1952 zijn we enorm geëvolueerd. Vervoer en toerisme zijn niet meer te vergelijken met toen. Vandaag werken we met 120 voertuigen, een nationaal en internationaal team van meer dan 180 medewerkers, van wie 160 buschauffeurs, en rijden we jaarlijks zo’n 11,5 miljoen km!

Geen route of bestemming is ons onbekend. Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid zijn prioriteiten. Maar vandaag, in deze almaar complexere tijden, is ondernemen geen sinecure. Om onze groei en professionalisering op duurzame wijze verder te kunnen zetten, zochten wij een extern klankbord om ons bij te staan en te adviseren.

"Om onze groei en professionalisering op duurzame wijze verder te kunnen zetten, zochten wij een extern klankbord om ons bij te staan en te adviseren."

De expertise en het uitgebreide netwerk van Voka hielpen ons bij het in kaart brengen van onze behoeftes en bij het samenstellen van een sterke Raad van Advies. Deze Raad is voor onze familiale ondernemingen een gestructureerd hulpmiddel en ondersteunt ons bij zowel operationele als strategische vraagstukken. We krijgen inzichten en invloeden van andere sectoren en vakgebieden aangereikt, waardoor onze visie wordt verruimd. Extra kennis is niet te versmaden.”

Contactpersoon

Jeroen Verbeeck

Coördinator pers & communicatie

Artikel uit publicatie