Skip to main content
  • Nieuws
  • Op zoek naar talent m/v? 'Vokature' helpt jou op weg!

Op zoek naar talent m/v? 'Vokature' helpt jou op weg!

  • 03/08/2017

Heb je een openstaande vacature voor pas afgestudeerden in jouw onderneming? Heb je een stageplaats of
vakantiejob ter beschikking? Laat het de Mechelse scholieren en studenten weten in ‘Vokature’, een extra uitgave die in december 2017 door Voka - KvK Mechelen verspreid wordt in het Mechelse arrondissement. Adverteer in Vokature en wie weet sla jij zo de geschikte kandidaat aan de haak! Maak bovendien van deze gelegenheid gebruik om jouw employer branding bij de nieuwe lichting pas afgestudeerden in de verf te zetten!

Advertentie Vokature

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vokature, dé uitgave die je helpt om jouw m/v met talent te vinden!

Voor het eerst lanceert Voka - KvK Mechelen 'Vokature', een extra uitgave die tal van openstaande vacatures voor pas afgestudeerden bundelt en bovendien stageplaatsen en vakantiejobs samenbrengt. Als fijne surplus staat deze uitgave vol met testimonials en redactionele informatie die voor elke student nuttig is als hij een job, stage of vakantiejob uitvoert. 

Deze uitgave komt in december 2017 geprint terecht bij alle laatstejaarsscholieren uit het secundair onderwijs en alle studenten in de Mechelse hogescholen. Goed voor meer dan 4.000 blikken op jouw vacature! Bovendien wordt deze uitgave digitaal verspreid via mail, QR-code en Smartschool (online mailplatform). Wie weet, vind jij zo de m/v met talent die je zoekt!

Wil je meer informatie over 'Vokature'? Wil je jouw vacature plaatsen (en er eventueel nog een extra bedrijfsreportage aan koppelen)? 

Neem dan contact op met Ann Veeckmans via ann.veeckmans@voka.be of 015 45 10 20.
Deadline om in te tekenen voor een deelname in Vokature: 16/10/2017.