Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • “Op vele vlakken professionaliseren in een beperkte tijd, da’s Accelero!”

“Op vele vlakken professionaliseren in een beperkte tijd, da’s Accelero!”

  • 03/08/2022

"Accelero bevestigde dat elke organisatie groot of klein, een organisatie is van mensen met eigen sterktes en uitdagingen. Én dat we als mensen veel van elkaar kunnen leren." aldus Koen Floré, medebestuurder van o2o. Benieuwd hoe hij Accelero heeft ervaren? Lees dan zeker dit artikel.

Koen Floré

 

Dag Koen, wie ben je en wat doe je in het dagelijkse leven?

Ik ben Koen Floré en ik ben papa van twee meisjes. Ik hou van sportief avontuur in de natuur. Als co-founder van o2o vind ik professioneel mijn avontuur in ons bedrijf. Hier neem ik momenteel de rollen op als medebestuurder en coördinator van het operationele- en customer journey team. 
 

Er wordt van je verwacht om expert te zijn in heel wat zaken, maar dat ben je niet altijd.

Koen Floré

Wat is jouw ervaring met Accelero en waarom heb je besloten om deel te nemen aan het traject?

De drijfveer om me in te schrijven voor Accelero was omdat we het typische start-up traject achter de rug hadden en plots heel snel in de scale-up fase waren terechtgekomen. Zo zijn we in één jaar tijd verdubbeld van tien naar twintig medewerkers. Hierdoor hadden we nood aan een snelle professionalisering. In het begin deed ik allerlei zaken zelf, maar na een tijd was er de nood om te ‘delegeren’ *lacht*. Er wordt van je verwacht om expert te zijn in heel wat zaken, maar dat ben je niet altijd.

Accelero was echt op maat geschreven van de fase waarin we ons op dat moment bevonden. Het heeft expertise gebracht op verschillende domeinen in een beperkte tijd, zodat we zelf niet telkens opnieuw het warm water moesten uitvinden. Ik kan dan ook zeggen dat ik het traject erg goed heb ervaren. Iedere sessie had een ander thema en deze thema’s waren exact wat we op dat moment nodig hadden. Tijdens bepaalde sessies merkten we dat we al iets verder stonden dan andere collega-ondernemers, maar tijdens andere sessies was dat het omgekeerde verhaal. Daar zat dus écht de kracht om van elkaar te leren. 

Naast het leerrijke aspect gaf Accelero ook goede moed. We leven namelijk in een online marketing wereld waar de focus op de ‘happy story’ ligt, maar de uitdagingen er achter niet in beeld komen. Het bevestigde dat elke organisatie groot of klein, een organisatie is van mensen met zijn eigen sterktes en uitdagingen. En dat we als mensen veel van elkaar kunnen leren.
 

Heb je iets waardevols ontdekt tijdens het traject of wat is jou bijgebleven?

Ik ontdekte dat we met o2o eigenlijk echt goed bezig waren en dat gaf goede moed! 
Door op de verschillende domeinen dieper in te zoomen, heb ik mezelf ook beter leren kennen. Zo zie ik nu helderder waar mijn eigen passies en competenties binnen het ondernemen liggen. Kortom: Accelero is een grote meerwaarde geweest voor o2o en mezelf!
 

Wil je meer informatie over dit groeitraject? Laat hieronder je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk!

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Contactpersoon

Anke Cosijns

Groeitrajecten - Bedrijfstoekomst & Bestuur