Skip to main content
  • Nieuws
  • Ook videoconferencing van Vectera gaat viraal

Ook videoconferencing van Vectera gaat viraal

  • 03/04/2020

Vectera biedt een oplossing voor afspraakplanning, videoconferencing en online samenwerken aan en zag een toename van de vraag met factor 30 na het uitbreken van de corona-epidemie.

“Bij de start van de lockdown kwam er een sterke piek en eigenlijk blijven we op dat niveau”, vertelt Oliver Verstraeten. “Onze klanten gebruiken onze toepassingen bij hun relaties, die er op die manier mee in contact komen en op hun beurt klant worden bij ons. Zo gaat onze tool viraal, zeg maar.” De activiteit van Vectera komt daardoor in een stroomversnelling. “Veel van onze klanten hadden digitalisering al op hun planning staan, en rollen dat nu versneld uit. We verwachten wel dat er een stevige mindshift komt na deze crisis en dat iedereen open staat voor online meetings. Het is fijn om te zien hoe we hier een verschil maken en mensen de kans geven om eenvoudig in contact te blijven met elkaar.” 

Door deze ontwikkelingen is er een ongezien momentum voor Vectera. “We richten ons nu vooral op collaboratieve meetings van twee tot zes mensen, maar we werken hard om het platform klaar te stomen voor grotere groepen. Daarvoor staan er bijkomende aanwervingen gepland.”

Surf naar hun website

Tekst Marijke Van Gysegem