Skip to main content
  • Nieuws
  • Ontdek onze nieuwe werkplek tijdens Open Bedrijvendag

Ontdek onze nieuwe werkplek tijdens Open Bedrijvendag

  • 27/09/2017

Vorige week namen de medewerkers van Voka – KvK Limburg hun intrek in een nieuw kantoor op Corda Campus. Komende zondag kan je deze innovatieve en verrassende werkplek ontdekken tijdens Open Bedrijvendag. Bovendien geven 11 Limburgse leden-ondernemingen een blik achter hun schermen naar aanleiding van het evenement.

OBD

Het ‘Huis van de Limburgse Ondernemer’ is al jarenlang de uitvalsbasis van Voka – Kamer van Koophandel Limburg, maar het wou nog dichter bij de ondernemer staan. Het oog viel daarom op de ambitieuze Corda Campus, goed voor 3000 mensen in 100 start-ups en 100 scale-ups. In de nieuwe Corda-A betrekt Voka – KvK Limburg voortaan een kantooreiland.

Voka Theater

Het nieuwe kantoor werd boven het doopvont gehouden als het Voka Theater. Meer dan ooit wil Voka – KvK Limburg een podium bieden aan de ondernemer. Ontmoetingen staan met andere woorden centraal op de nieuwe werkplek. De centrale ligging in de hal en het open karakter onderstrepen dat.

Ontmoet starters

Op zondag 1 oktober biedt het Voka Theater een podium aan tien starters die in één van de Bryo-begeleidingstrajecten zitten. Zij zullen er van 10u tot 17u hun onderneming voorstellen. De volgende start-ups tekenen present:

Argusvision, D&T Partners, Ibeauty, Mentall, Sandbox Services, Solut, The Great Boost, VakWerk, Victus.

Leden-bedrijven

Open Bedrijvendag duurt zeven uur. Zo lang zal je niet op het Voka Theater vertoeven. Bezoek dus ook zeker de deelnemende leden-bedrijven van Voka - KvK Limburg. Dit jaar openen de volgende leden hun deuren:

Agentschap Wegen en Verkeer (Hasselt), Berrevoets Hekken en Poorten (Koersel), Cellmade (Hasselt), Engels Logistics (Beringen), Futech (Tessenderlo), JM Construct (Maaseik), Q-Bus Architectenbureau (Lummen), Sleep Design (Lommel), Stedelijk Zwembad Kapermolen (Hasselt), Toplas (Bree), Trideus (Ham).

Meer informatie kan je terugvinden op www.openbedrijvendag.be