Skip to main content

Ondernemingsnieuws uit uw buurt

  • 18/04/2017

Enkele recente nieuwtjes uit de ondernemerswereld uit de ruime Mechelse regio, die we u niet willen onthouden.

 

QualityLeds

 

Quality LED’s scoort met moderne Edison-lamp

 Op de LED Expo Benelux, zeg maar dé verlichtingsbeurs van de Benelux in het Nederlandse Den Bosch, heeft Segula Quality LED’s zopas hoge ogen gegooid. Uit meer dan 100 aanwezige standhouders ging het bedrijf uit Duffel aan de haal met een award. Als deelnemer op het Smart Lighting & Design-plein liet het bedrijf zich opmerken met een led-lamp geïnspireerd op de oude Edison-lamp.

www.qleds.be

 

 

ShopWeDo neemt extra magazijn in gebruik

Het Mechelse ShopWeDo heeft de wind in de zeilen. Het bedrijf herbergt momenteel de logistiek van bijna 100 Belgische webshops. Omdat zijn huidige magazijn van 1.500 vierkante meter vol zit, neemt het een extra warehouse aan de Egide Walschaertsstraat in Mechelen-Zuid in gebruik. Door de uitbreiding beschikt ShopWeDo in Mechelen-Zuid nu over 4.000 vierkante meter stockageruimte. Het nieuwe gebouw zorgt meteen ook voor nieuwe kantoren. Bij ShopWeDo, dat wordt geleid door Veronique Bogaerts en Kenny Van Paesschen, werken 12 mensen, afhankelijk van de periode aangevuld met 5 à 10 tijdelijke werkkrachten.

www.shopwedo.com

 

AXI verbetert Nederlandse stations

ICT-bedrijf AXI met hoofdzetel in Willebroek, zal ruim 400 stations in Nederland van nieuwe kassasoftware voorzien. Dat is afgesproken via een vijfjarige overeenkomst met NS Stations. Die stelt dat AXI in 2017 haar nieuwe kassasoftware AXI RS mag installeren in de Nederlandse stations van NS. AXI is opgericht in 1985 en telt zo’n 230 medewerkers. Het ICT-bedrijf, met huidig ceo Paul Peeters, bouwt innovatieve software voor overheidsinstellingen, zorginstellingen, dienstenorganisaties, handelsbedrijven en winkelketens. Naast het hoofdkantoor in Willebroek heeft AXI nog een vestiging in het Nederlandse Breda.
www.axi.be

 

Dirk Asselberghs aan boord bij ASAP

HR-groep ASAP gaat door met het versterken van haar directie. Dirk Asselberghs, geboren en getogen in Sint-Katelijne-Waver, wordt CFO van het Genkse HR-bedrijf. Hij was in het verleden actief in diverse sectoren: verzekeringen, een groot advocatenkantoor, een marketingomgeving en safety consultancy. Dirk Asselberghs noemt zichzelf een atypische finance manager, heilig overtuigd van het belang van samenwerking tussen mensen.

www.asap.be

 


In samenwerking met:
MiM

Contactpersoon

Jan Van de Poel

Communicatiemedewerker

Advertentie Vermant - mei