Skip to main content

Ondernemingsnieuws uit uw buurt

  • 21/03/2017

Enkele recente nieuwtjes uit de ondernemerswereld uit de ruime Mechelse regio, die we u niet willen onthouden.

BelOrta promoot Belgische appels in India

BelortaIndia

BelOrta blijft zeer actief op de Indiase markt. Na een eerdere lanceringscampagne in India voor de Conferencepeer is er nu in hetzelfde land een campagne ter promotie van BelOrta-appels. De afgelopen jaren is de export van Belgische appels naar India in een recordtempo toegenomen. Om dat nog te stimuleren, worden de Indiase consumenten en handelaars de komende maanden benaderd via sociale media, langs de weg, op de winkelvloer, op consumentenevents en vroegmarkten.
 

Een uitgebreid marketing- en communicatieplan wordt de komende maanden uitgerold in 6 Indiase steden: Mumbai, Delhi, Bangalore, Chennai, Hyderabad en Lucknow. Bollywoodster Sonu Sood en celebrity chef Ranveer Brar zijn net als bij de Conferencepeer ambassadeurs van de campagne. In 2016 werden een kleine 10.000 ton Belgische appels geëxporteerd naar India.

www.belorta.be

 

Wijns Vastgoed opent derde kantoor

Langs de Liersesteenweg in Heist-op-den-Berg opent Wijns Vastgoed een nieuw filiaal. Na het hoofdkantoor in Berlaar en een kantoor in Nijlen, gaat het om de derde vestiging van de vastgoedmakelaar. Op deze manier wil ze de dienstverlening aan haar klanten uit de Heistse regio verbeteren. In het nieuwe kantoor gaan één administratieve en vier commerciële medewerkers aan de slag. De ligging van het nieuwe kantoor aan de N10 zorgt niet alleen voor extra zichtbaarheid, maar ook voor een snelle verbinding naar die regio’s. Wijns Vastgoed is in 2001 opgericht door huidig zaakvoerder Philip Wijns en telt van daag 20 werknemers.

www.wijns.be

 

ORBIT haalt iF Design Award binnen

De architecturale verlichtingsfabrikant ORBIT uit Puurs heeft onlangs de prestigieuze iF Design Award 2017 in ontvangst mogen nemen. Deze internationale designonderscheiding werd toegekend voor de BOGD familie, een reeks van compacte led armaturen met een baanbrekend excentrisch rotatiesysteem. Sinds meer dan 20 jaar ontwikkelt en produceert het bedrijf architecturale verlichtingsarmaturen voor winkel-, kantoor- en residentiële ruimtes. ORBIT verdeelt zijn verlichtingstoestellen via een dealernetwerk van verlichtingsspeciaalzaken. De Puurse verlichtingsfabrikant met Filip Staelens als CEO aan het roer,  focust zich hoofdzakelijk op de ontwikkeling van innovatieve verlichtingstoestellen. ORBIT neemt ook een voortrekkersrol in de ontwikkeling van de eindeloze toepassingen die de moderne led-technologie biedt zoals draadloze lichtsturingen, dynamische verlichting en akoestische verlichting.

www.orbitbelgium.com


Groep Mechelen uitgeroepen tot Lokale Overheidsorganisatie van 2017

Groep Mechelen, de samenwerking tussen de personeelsdiensten van de stad Mechelen en het Sociaal Huis en diverse partners, is onlangs bekroond als Lokale Overheidsorganisatie van 2017. Groep Mechelen hecht belang aan een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Efficiëntie is belangrijk, maar besparen enkel en alleen om te besparen, is geen doelstelling. Groep Mechelen is innovatief door haar partnerships met de privésector en is zo volgens de jury een voorbeeld voor andere steden en gemeenten. De prijs voor Overheidsorganisatie van het jaar is een initiatief van EY en haar partners De Tijd/L’Echo en BNP Paribas Fortis.

www.mechelen.be

Ontdek onze vacatures!
De nieuwe Kia EV6 nu bij Kia Vermant
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx