Skip to main content

Ondernemingsnieuws uit jouw buurt

  • 23/10/2017

Peleman Industries wint de Benelux Office Products Award 2017

vpaper
Op de Benelux Office Night is Peleman Industries uit Puurs onlangs bekroond met een BOP Award voor zijn innovatief product Vpaper. Vpaper is uit meer dan 30 inzendingen uitgeroepen tot winnaar in de hoofdcategorie ‘Office Products’. De onafhankelijke jury vond Vpaper de aantrekkelijkste toevoeging aan het assortiment van de vakhandel. Vpaper is A4-papier dat voorzien is van een speciale dubbele plooi, die ervoor zorgt dat de bladen netjes vlak liggen wanneer ze zijn ingebonden. Peleman Industries is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de productie en verkoop van hoogkwalitatieve oplossingen voor de presentatie van documenten en foto’s.

www.peleman.com

 

Vermant investeert in nieuwe infrastructuur en dienst

Vermant heeft geïnvesteerd in een nieuwe vestiging van 9.000 m² aan de Generaal de Wittelaan in Mechelen Noord. Dit is een Pre Delivery Inspection Center waar nieuwe en tweedehands voertuigen centraal worden gestockeerd en klaargemaakt voor levering. Ze krijgen er een volledige check-up, worden voorzien van de gevraagde accessoires en krijgen een grondige reinigingsbeurt, zodat ze schitterend aan hun nieuwe eigenaar kunnen worden afgeleverd. Begin volgend jaar zal er ook een nieuwe activiteit worden opgestart: de Vermant Classic division. Daarbij zal een Vermant-team zijn passie voor klassiekers en exoten ten dienste stellen van autoliefhebbers.

www.vermant.be

 

Wondergarden verandert naam naar KLEIN.

Het Mechelse communicatiebureau heeft zijn naam veranderd naar KLEIN. Met die naamswijziging wil het team van acht communicatieprofessionals zijn concept beter verstaanbaar maken naar de buitenwereld en tegelijk een stap vooruitzetten, aan de hand van grote flexibiliteit, korte lijnen met de klant en een sterke kruisbestuiving tussen creatie & productie, strategie en mediaplanning.

https://wijzijnklein.be/

 

Het Anker vernieuwt bezoekersparcours

Het Anker heeft het bezoekersparcours doorheen de brouwerij vernieuwd. Met jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers, is de Mechelse stadsbrouwerij met haar geschiedenis tot in de 15de eeuw doorheen de jaren uitgegroeid tot één van de meest bezochte trekpleisters in de stad. De bestaande ruimtes zijn van visuele middelen voorzien, waardoor iedere ruimte een eigen karakter, verhalen en geuren krijgt. Een begeleide degustatie sluit het bezoek af. Ook het brouwerijhotel, bestaande uit 22 kamers en een lobby, werd vernieuwd. In 1990 werd het driesterrenhotel binnen de muren van de brouwerij geopend. Daarmee is het uniek in België.

www.hetanker.be

 

 

In samenwerking met:

:MiM

Contactpersoon

Jan Van de Poel

Communicatiemedewerker

Advertentie Vermant - mei