Skip to main content

Ondernemingsnieuws uit jouw buurt

  • 29/08/2017

Guy Vermant viert zilveren jubileum

vermantguy


Voor Vermant Automotive groep Is 2017 een feestjaar.  Op 1 juli is het exact 25 jaar geleden dat Guy Vermant het roer van zijn vader en oom heeft overgenomen. Daarmee is de basis gelegd om een klein lokaal dealership om te vormen tot een belangrijke speler tussen Antwerpen en Brussel. Tijdens de afgelopen 25 jaar heeft Guy Vermant het bedrijf laten groeien van één vestiging naar zeven vestigingen.  Het begon allemaal met Volvo in Rumst. Daarna volgden Volvo in Londerzeel, dat later naar Bornem verhuisde, Volvo in Mechelen, Kia in Mechelen, Kia op de A12 in Aartselaar én een onafhankelijke carrosserie in Mechelen Noord. Gedurende het feestjaar zal het bedrijf zijn klanten verwennen met speciale acties.

www.vermant.be

 

 

Crossroad bezig aan aanwervingsronde

IT-dienstverleningsbedrijf Crossroad is momenteel bezig aan een aanwervingsronde. Naast het hoofdkantoor in Mechelen heeft het onlangs een externe hub opgezet in het vernieuwde Thor Park in Genk. Dit jaar heeft Crossroad al 10 medewerkers aangeworven voor functies als business- en proces consultant, data- en proces mining expert en IT-architect. Er worden nog nieuwe collega’s gezocht met als opleiding handelsingenieur, TEW of burgerlijk ingenieur. Crossroad heeft klanten in verschillende sectoren. Het bedrijf werd opgericht in 2007 en realiseerde in 2016 een omzet van 9 miljoen euro met een 50-tal consultants. De intentie is er om in 2018 klaar te staan met een team van een zeventigtal personen.

www.crossroad.be
 

 

Apérotime komt tweede keer naar Lier

Na eerder deze zomer al een eerste passage te hebben gemaakt, komt Apérotime nu vrijdag 1 september opnieuw naar de Grote Markt in Lier. Als gezellig en gratis toegankelijk afterworkaperitief in openlucht heeft Apérotime zich deze zomer op de kaart weten te plaatsen. Een gevarieerd publiek heeft zijn waardering laten blijken voor de mix van aanstekelijke muziek, hippe foodtrucks en en fancy drinks, dus staat dit ook op de kaart voor de laatste drie edities die nog volgen. Na de passage nu vrijdag op de Grote Markt in Lier staan de Grote Markt in respectievelijk Turnhout (8 september) en Geel (15 september), telkens vanaf 17 tot 23.59 u.  

 

Stokerij De Molenberg innoveert met geturfde whisky

De veel gelauwerde Gouden Carolus Single Malt van Stokerij De Molenberg uit Blaasveld krijgt er een neefje bij: een geturfde Belgische whisky. De eerste distillaten zijn klaar, maar het duurt nog geruime tijd eer de whisky klaar is voor verkoop. Vier jaar na de lancering van de Gouden Carolus Single Malt heeft Stokerij De Molenberg geturfde mout gehaald in Schotland en werd een eerste distillaat gemaakt dat nu klaar is om te rijpen. Met de creatie van een geturfde Belgische whisky grijpt Stokerij De Molenberg terug naar de rijke geschiedenis van de streek rondom de distilleerderij in Blaasveld. Deze nieuwe whisky vormt een mooie link met het naburige natuurdomein Blaasveldbroek vlakbij de stokerij. Dit gebied stond van ca. 1100 tot 1770 vooral bekend om zijn turfputten. De turfstekers zijn inmiddels verdwenen, maar met de creatie van deze geturfde whisky brengt de stokerij dit stuk geschiedenis opnieuw tot leven.

//www.stokerijdemolenberg.be

 

Drukkerij Favorit sluit aan bij groep Antilope De Bie

Nog maar net hebben de grafische bedrijven De Bie Printing uit Duffel en Antilope Printing uit Lier de krachten gebundeld in Antilope De Bie, of deze nieuwe grafische groep heeft zich al versterkt. Met het aansluiten van drukkerij Favorit Printing uit Hoboken versterkt de groep Antilope De Bie Printing nog haar positie als één van de leidende spelers in de Benelux in de vellendrukmarkt. “Grafische bedrijven zoals Favorit Printing zijn een zeer mooie aanvulling voor onze groep Antilope De Bie. De goede naam van Favorit binnen de sector, de mooie gezonde klantenportefeuille en dezelfde bedrijfswaarden als Antilope De Bie waren doorslaggevend voor deze meer dan verregaande samenwerking”, stellen Bart en Johan De Bie van Antilope De Bie. Ondertussen is er een investeringsprogramma van ruim 8 miljoen euro gestart binnen de groep zodat alle afdelingen met de meest efficiënte en recente technologieën kunnen produceren.

 

In samenwerking met:

:MiM

Contactpersoon

Jan Van de Poel

Communicatiemedewerker

Advertentie Vermant - mei