Skip to main content
univeg
  • 07/11/2017

Ondernemingsnieuws uit jouw buurt

Greenyard stelt Koen Hoffman als bestuurder aan

univeg
Koen Hoffman, CEO van de Gentse vermogenbeheerder Value Square, is benoemd tot bestuurder van Greenyard uit Sint-Katelijne-Waver. De raad van bestuur van Greenyard coöpteerde Ahok bvba, vast vertegenwoordigd door Koen Hoffman, als onafhankelijk, niet-uitvoerend bestuurder. Koen Hoffman vervangt in de raad van bestuur Marc Wittemans. Eerder was Koen Hoffman onder andere CEO bij KBC Securities. Momenteel is hij ook onafhankelijk bestuurder bij Fagron (voorzitter) en Mithra.

 

inno.com heeft nieuwe directeur voor Institute

Prof. Dr. Wim Laurier is aangesteld als directeur van het inno.com Institute. Dat is het enige privébedrijf in Europa dat ook als hogeronderwijsinstelling is erkend. inno.com is de laatste jaren uitgegroeid tot Europese marktleider in bedrijfsarchitectuur. De onderneming helpt andere bedrijven om gerichte ICT-strategieën uit te tekenen voor een succesvolle digitale transformatie. Met de aanstelling van academicus Wim Laurier zet de onderneming uit Beerzel verder in op internationalisatie. Wim Laurier zal zelf de bestaande master in de bedrijfsarchitectuur verder uitbouwen. Ook wordt er een nieuw opleidingstraject opgestart. Hands-on Enterprise Architect Trajectory zal naast de master eveneens stages en coaching omvatten.

www.inno.com

 

InOpSys genomineerd voor Rising Star Award 2017

Samen met negen andere innovatieve bedrijven maakt het Mechelse technologiebedrijf InOpSys kans op de Rising Star Award 2017. Die award binnen de Deloitte Technology Fast 50 competitie, richt zich tot veelbelovende ondernemingen die minder dan vier jaar in de technologiesector actief zijn. Die Deloitte Technology Fast 50 competitie is een jaarlijkse selectie van de 50 snelst groeiende en meest innovatieve technologiebedrijven met hoofdzetel in België. InOpSys werd in december 2015 opgericht als spin-off van de KU Leuven. Het specialiseert zich in de ontwikkeling van een innovatieve, kosteneffectieve en duurzame oplossing voor de behandeling van afvalwater op een bedrijfssite. Het oordeel van de jury wordt op 14 november bekendgemaakt.

www.inopsys.eu

 

In samenwerking met:

:MiM

Contactpersoon

Jan Van de Poel

Communicatiemedewerker

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl