Skip to main content

Ondernemingsnieuws uit jouw buurt

  • 29/05/2017

Bulo_saatchi
Bulo levert aan Saatchi & Saatchi London

De Mechelse kantoormeubelfabrikant Bulo heeft onlangs een mooie nieuwe referentie voorleggen. Het prestigieuze reclamebureau Saatchi & Saatchi koos ervoor om zijn Londense kantoor in te richten met 150 werkplekken DAN van de Mechelse kantoormeubelfabrikant Bulo. Het project verliep in samenwerking met het architectenbureau Jump Studios London. De ladders van DAN zijn gemaakt van hout en zorgen voor een warme uitstraling.Dit omvangrijke project bezorgde Bulo heel wat extra werk. Op de metalen connectoren na werden alle elementen gemaakt in het productie-atelier en zusterbedrijf Bosq in Mechelen. 

www.bulo.com

 

 

Leslie Taels aan de slag bij Tivoli

Leslie Taels is sinds kort de nieuwe executive chef van Kasteel Tivoli in Mechelen. Chef Leslie Taels kan bogen op meer dan 20 jaar ervaring in de horeca. Hij verdiende zijn sporen bij onder andere Kommilfoo, Villa Doria, Het Land en Grand Café Leroy. De laatste jaren baatte hij restaurant De Schalk in Willebroek uit. Vanaf nu verzorgt hij de feesten, events en externe catering van Kasteel Tivoli. Daarnaast drukt hij ook zijn stempel op de nieuwe kaart van het restaurant. Voor ceo Nail Kurum van de Sisera Group, waarvan Kasteel Tivoli deel uitmaakt, is de komst van Leslie Taels de volgende mijlpaal in de culinaire uitbouw van de eventlocatie.

www.kasteeltivoli.be

 

Grote Markt Lier ontvangt eerste Apérotime

Samen met Jelte Lambaerts en Bjorn Swennen van foodtruckfestival HAP en Replay festival, komt Jan Moons van afterworkpartyconcept seven2one en winterbar Moose deze zomer met een nieuw openluchtconcept. Tijdens de zomerbreak van seven2one tekent dit trio voor het gratis toegankelijke Apérotime. Met aanstekelijke muziek, hippe foodtrucks, fancy drinks en veel sfeer en gezelligheid komt dit concept de komende weken naar achtereenvolgens Lier (vrijdag 2 juni), Geel (23 juni), Herentals (7 juli) en Turnhout (8 september). In alle vier steden wordt telkens de Grote markt aangekleed met tropische planten, lampjes en gezellige tafeltjes.

 

DIAF breidt uit naar Mechelen

Specialist in audiovisuele producties en fotografie DIAF uit Koningshooikt bij Lier breidt uit. Na zeven maanden grondig zoeken, hebben zaakvoerders Filip Geeraerts en Stien Serneels een nieuwe locatie in industriezone Mechelen-Noord gevonden. De nieuwe vestiging die 208 vierkante meter groot is, biedt de mogelijkheid om voor drie klanten tegelijk in drie verschillende opnamesets te werken. Daarnaast is er een vergaderruimte en een green key-studio aanwezig, waarin zowel mensen als producten gefilmd en gefotografeerd kunnen worden. Door de uitbreiding krijgt Oohfoto, het merk onder DIAF dat fotografie voor particulieren op zich neemt, meer ruimte in Koningshooikt.

www.diaf.be

 

Schréder haalt Smart City Award binnen

Schréder, de specialist in het ontwerp en de realisatie van HID- en ledverlichtingsoplossingen, heeft een Smart City Award gewonnen. In samenwerking met Atkins Global eindigde het bedrijf, met een Belgische vestiging in Bornem, eerste in de ontwerpwedstrijd A Smarter City. Die vond plaats in The City Centre in Londen. De wedstrijd had een duidelijk doel: de potentiële voordelen van het implementeren van slimme technologieën in het financiële hart van Londen benadrukken. Het project Key to the City dat Schréder en Atkins Global samen hebben uitgetekend, maakt gebruik van een applicatie voor de smartphone en slim straatmeubilair. Die helpen bewoners en bezoekers in contact te treden met de meer dan 150 groene ruimten in het Londense netwerk. De toepassing van smart lighting technologie vormde daarbij een belangrijk onderdeel.

www.schreder.com

 

Hans Smellinckx en Patrick De Wachter versterken t-groep

HR-dienstverlener t-groep, met hoofdkantoor in Mechelen, heeft Hans Smellinckx aangesteld als nieuwe marketing en business development manager. Daarnaast wordt Patrick De Wachter de nieuwe cio bij t-groep België en Nederland. Hans Smellinckx was de laatste jaren actief als marketing manager direct en digital bij Thomas Cook Belgium, als coo van Permesso.be en als managing director marcom factory bij ARTOOS. Burgerlijk ingenieur in de computerwetenschappen Patrick De Wachter was tot voor kort vicepresident IT Service Delivery voor Europa, Midden-Oosten en Afrika bij Jacobs Engineering. t-groep is de 5de grootste HR-dienstverlener in de Benelux met 140 kantoren in België, Nederland en Polen, goed voor meer dan 710 medewerkers. Daarnaast stelt het bedrijf in België 2.500 dienstenchequemedewerkers met een contract van onbepaalde duur tewerk. Op de Belgische markt is t-groep gekend via t-interim dat zich richt op de markt van uitzendarbeid, en via Ascento.

www.t-groep.be

 


In samenwerking met:

:MiM

Contactpersoon

Jan Van de Poel

Communicatiemedewerker

Advertentie Vermant - mei