Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Ondernemers op speeddate met een jongere

Ondernemers op speeddate met een jongere

  • 14/10/2019

Tijdens het gratis technologiefestival Let's Get Digital kregen jongeren onlangs de kans om de industrie van de toekomst te beleven en werden ze uitgedaagd om mee na te denken over hun toekomst. In en rond het MAS in Antwerpen konden ze alle mogelijkheden van STEM (Science, Technology, Engineering & Mathematics) ontdekken en tijdens de speeddates vuurden ze hun vragen af op enkele ondernemers. 

Shahinaz Talbi ging op pad met Luc Gellens, SR Vice president van Umicore, en met Peter Moens, Site Manager Kerncentrale Doel van Engie Electrabel. Ze vroeg hen wat voor hen ondernemen is, hoe ze de ideale sollicitant zouden beschrijven en hoe het net zit met overuren. De twee ondernemers beantwoordden haar vragen met veel plezier. 

Maja Vertongen stapte in de auto bij Wouter De Geest, CEO van BASF Antwerpen, en bij Alain De Dauw, Vice President HR van Atlas Copco. Zij vroeg aan deze twee ondernemers wat ondernemen voor hen wil zeggen, of ze plezier uit ondernemen halen en uit welke fout ze het meest hebben geleerd. Zij kreeg alvast een duidelijke boodschap mee: 'ondernemen is fun'! 

Contactpersoon

Nadia Werkers

Operationeel directeur

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering