Skip to main content
Cover Ondernemers maart 2017
  • 27/02/2017

Ondernemers maart zit in uw bus

Met 'Ondernemers' reikt Voka - KvK Mechelen haar leden en stakeholders maand na maand een overzichtelijk kanaal aan om goed op de hoogte te kunnen blijven van het reilen en zeilen in de bedrijfswereld. Het nieuwste maartnummer, dat u dezer dagen in uw postbus vindt, bevat weer heel wat interessants.

Naar maandelijkse gewoonte geeft Ondernemers Mechelen editie maart u weer een interessante inkijk bij een Voka-lid uit de Mechelse regio. Deze keer vertelt zaakvoerder Jan Roobaert van Aannemingen Jan Roobaert uit Lier honderduit over zijn visie, aanpak en toekomstplannen. 

JanRoobaert

Daarnaast gingen zeven specialisten uit de ICT-sector dieper in op de trends naar outsourcing in hun sector. Hun vaststellingen en bevindingen leest u in het uitgebreide themadossier.

Voorts is er onder meer nog aandacht voor de inspanningen van negen bedrijven voor het behalen van het Charter Duurzaam Ondernemen, geplande missies naar Marokko en Mumbai en nieuwe initiatieven zoals de Businessclub Innovatie en een nieuw lerend netwerk voor leidinggevenden. Alvast veel leesplezier gewenst!
 

Meer info: jan.vandepoel@voka.be

Contactpersoon

Jan Van de Poel

Communicatiemedewerker

Eerste Hulp Bij Ondernemen

Eerstelijnsadvies voor uw bedrijf? Vraag het aan Voka

EHBO & kmo-advies
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl