Skip to main content
  • Nieuws
  • Ondernemers januari 2020: Boost je onderneming!

Ondernemers januari 2020: Boost je onderneming!

  • 14/01/2020

Begin dit jaar is het nieuwe Ondernemersmagazine opnieuw in de bus gevallen. Deze maand staat het magazine in teken van onze projecten, events, opleidingen, lerende netwerken en communities. Boost je onderneming met behulp van ons uitgebreide opleidingsaanbod en profiteer bovendien nog van de vroegboekkorting.

In 2020 zijn we een nieuwe weg ingeslagen met het Ondernemersmagazine. Ondernemers wordt dit jaar nog méér de brug tussen onze dagdagelijkse Voka-werking en jullie vragen, behoeften en uitdagingen als ondernemer. Het nieuws over het aanbod en de dienstverlening van onze Kamer zal gekruid worden met de echte verhalen en ervaringen van ondernemers. 

Elke maand zal Ondernemers in het teken staan van een thema, een event, het aanbod van onze Kamer en gaan we telkens nog dieper graven in het lokale ondernemerschap. Dit jaar mag je 11 magazines in de bus verwachten met o.a. nummers rond jong ondernemerschap, de jarige bedrijven, de prijs ondernemen, het jaarverslag,…

Deze maand zijn we gestart met een Boost. Een magazine om het ondernemerschap en jullie onderneming te ‘boosten’.  Jullie vinden er een uitgebreid overzicht van alle projecten, events, opleidingen en lerende netwerken in die de komende 6 maanden in de markt gezet worden. Producten als Bryo, Plato, Welt, Familio, Accelero, Businessclub Industrie 4.0, Voka Charter Duurzaam Ondernemen,… ontsluieren hun geheimen voor het komende half jaar. Lerende netwerken rond o.a. supply chain management, communities rond topvrouwen & real estate en het Efro-project voor jonge bedrijven die hun product of idee internationaal willen lanceren staan opnieuw in de steigers en onthullen de meerwaarde voor u als ondernemer. Daarnaast zet ook Jong Voka zich in de kijker.

In deze Boost-Ondernemers vinden jullie echter méér dan 10 pagina’s met het uitgebreid opleidingsaanbod voor het voorjaar waar elke ondernemer zijn gading in vindt. Profiteer hierbij nog snel van de vroegboekkorting.

Daarnaast zullen jullie zien dat ons uitgebreide team ‘ondernemingsrelaties’ de cover siert. Zij zijn immers jullie eerste aanspreekpunt en de brug tussen jullie vragen of dossiers én de oplossingen die Voka uitwerkt. Verder lezen jullie leerrijke artikels over onze 9 lokale ondernemingsnetwerken, onze aanpak in kader van de belangenbehartigingsdossiers zowel lokaal, nationaal als internationaal.

Dit in combinatie met onze informatieve bijdrages van onze partners zoals Mensura, Deloitte en een overzicht van onze juristenpool zorgt ervoor dat dit eerste Ondernemersmagazine ‘anno 2020’ dan ook een collectorsitem is dat de komende maanden zeker niet ver uit het zicht mag verdwijnen.


Het Boost-magazine kan u ook altijd digitaal raadplegen via voka.be/publicaties.
 

Advertentie Vermant - mei