Skip to main content

Ondernemers december zit in uw bus

  • 30/11/2016

Met 'Ondernemers' reikt Voka - KvK Mechelen haar leden en stakeholders maand na maand een overzichtelijk kanaal aan om goed op de hoogte te kunnen blijven van het reilen en zeilen in de bedrijfswereld. Het nieuwste decembernummer, dat u dezer dagen in uw postbus vindt, bevat weer heel wat interessants.

Onder meer politiek gezien was er de afgelopen maanden niet weinig discussie over uiteenlopende financiële maatregelen, die ook ondernemers en hun toekomst op financieel vlak aanbelangen. In het licht daarvan liet Voka - KvK Mechelen elf private bankers van gedachten wisselen over actuele trends in hun vakgebied.

Naast dit themadossier, geeft 'Ondernemers' u onder meer een inkijk bij De Backer Haarden uit Heist-op-den-Berg. Zaakvoerder Dave Wagemans vertelt onder meer honderduit over de rebranding en investeringen in zijn bedrijf.

Voorts is er onder meer aandacht voor de archeologienota en de impact ervan op bouwdossiers, het nieuwe PLATO-aanbod en het Vlaams Charter Duurzaam Ondernemen. Alvast veel leesplezier!

Contactpersoon

Jan Van de Poel

Communicatiemedewerker

Advertentie Vermant - mei