Skip to main content
  • Nieuws
  • Nieuwste Ondernemers zoomt in op verpakkingsindustrie

Nieuwste Ondernemers zoomt in op verpakkingsindustrie

  • 09/05/2018

Met Hemelvaartsdag in aantocht, is de nieuwste Ondernemers editie Mechelen-Kempen weer op het juiste moment uitgekomen. Heb je op deze feestdag of de daaropvolgende dagen een half uurtje of meer tijd vrij? Neem dan zeker even dit nummer bij de hand, want het biedt weer heel wat interessants.

covermei18
Zo gingen we onlangs op de koffie bij Absolem, een dynamisch ingenieursbureau dat vanuit Mechelen en Turnhout innovatieve oplossingen bedenkt en uitwerkt voor uiteenlopende industrieën. Zaakvoerders Ank De Wilde en Bruno Dejaeghere leggen in deze Ondernemers uit hoe ze denken en handelen en op die manier zowel hun klanten als medewerkers meer dan tevreden kunnen houden.

Daarnaast is er ruime aandacht voor de trends in de verpakkingsindustrie, die tijdens een panelgesprek door een delegatie deskundigen uit de sector uitvoerig zijn gewikt en gewogen. 

Met ook nog bijdragen over onder andere onze fiscale wensen met het oog op de eerstkomende verkiezingen van oktober dit jaar,  verschillende testimonials van bedrijven over duurzame bedrijfsvoering en een uitgebreide portie ondernemingsnieuws van Voka-leden is de nieuwste Ondernemers niet te versmaden voor ondernemers die de vinger aan de pols willen houden. 

Contactpersoon

Jan Van de Poel

Communicatiemedewerker

Advertentie Vermant - mei