Skip to main content
  • Nieuws
  • Nieuwjaarsreceptie Dendermonde: laatste feestelijke opening van 2018

Nieuwjaarsreceptie Dendermonde: laatste feestelijke opening van 2018

  • 29/01/2018

Meer dan 200 genodigden waren gisterenavond present in zaal 't Sestich van de bibliotheek in Dendermonde voor de laatste van vier Oost-Vlaamse Voka-nieuwjaarsrecepties.

Koen De Roeve van De Roeve Industries, actief in industriële automatisering, werd in 2017 verkozen tot Voka Ambassadeur regio Dendermonde en was eregast op het event. Hij hield een warm pleidooi voor de ondersteuning van lokale ondernemers in ontwikkelingslanden. Zelf is hij met een bedrijf actief in Ethiopië.

Geert Moerman sprak met Leo Borms (La Confiance) en Maarten Makelberge (Omnilevel) over de opmerkelijke groei van hun bedrijven. Leo Borms deed een duidelijke oproep naar de gemeentebesturen om ondernemers daadwerkelijk te steunen in hun projecten.
Gewezen autopiloot en Belgisch kampioen Maarten Makelberge maakte een boeiende parallel tussen sport en ondernemerschap: “In beide werelden moet je doelen stellen, streven naar perfectie en volhouden.”

In zijn slotwoord beloofde Voka-regiovoorzitter Koen De Clercq dat Voka het aanslepende dossier van de N41 Dendermonde-Aalst opnieuw sterk op de agenda zal plaatsen in aanloop naar de verkiezingen 2018.

 

Bekijk hier enkele sfeerbeelden (Fotograaf: Gert Swillens)

 

 

Powered by flickr embed.

Contactpersoon

Geert Moerman

Gedelegeerd bestuurder

Het antwoord zit in ons netwerk!

Eerstelijnsadvies voor uw bedrijf? Onze leden, partners en experts helpen u graag verder!

Stel uw vraag ViaVoka