Skip to main content
  • Nieuws
  • Nieuwe special Vokature wijst laatstejaars de weg

Nieuwe special Vokature wijst laatstejaars de weg

  • 07/12/2017

Sinds deze week kunnen duizenden laatstejaarsleerlingen van tientallen middelbare scholen én studenten van de verschillende hogeschoolcampussen in de Mechelse regio kennismaken met Vokature. Met deze special staat Voka – KvK Mechelen hen bij in hun stappen richting de arbeidsmarkt en brengt het hen meteen interessante vacatures, stageplaatsen en vakantiejobs onder de aandacht.

covervokature
Waaraan moet ik denken na het afstuderen? Hoe vind ik een job die past bij mijn profiel? En welk loon en extralegale voordelen zijn daarbij realistisch? Het zijn maar enkele van de vele vragen die beantwoord worden in Vokature, de extra uitgave van Voka Mechelen gericht op jongeren die binnenkort de (middelbare) schoolbanken achter zich laten.

Buiten een heleboel interessante redactionele informatie en een ruim aanbod aan jobopportuniteiten bij toonaangevende ondernemingen in de Mechelse regio, bevat deze special enkele mooie getuigenissen van studenten waaruit de lezers inspiratie kunnen putten.

Naast de gedrukte oplage van 4.000 exemplaren is deze uitgave digitaal verspreid via QR-code en Smartschool, zodat de vermelde bedrijven op zoek naar nieuwe krachten aardig in de kijker lopen.

De printversie van de special gemist? Haal Vokature hier digitaal binnen!

Contactpersoon

Jan Van de Poel

Communicatiemedewerker

Advertentie Vermant - mei