Skip to main content
Map

Nieuwe leden stellen zich voor

  • 05/11/2020

Hartelijk welkom aan onze nieuwe leden. Sommigen stellen zich graag even aan u voor. Maak kennis met Argon AV, De Rode Ajuin, Dorst, Gimmo Vastgoed,  Quilombo, Sovilux, The Maffia, Trilec, VAEngineering.

Argon AV

foto

Argon AV: audiovisuele toeleverancier van events

Van een speech op een receptie tot technische voorzieningen op een festival of congres, wij van Argon AV hebben de knowhow in huis om een vlot technisch verloop van uw event te garanderen. Argon AV werd opgericht door Koen De Paepe en Laurens Eetesonne en is reeds meer dan 10 jaar actief als audiovisuele toeleverancier van vele events.
Elk event wordt door gebruik van de juiste technieken, verlichting, special effects, etc.. tot een hoger niveau getild. Wij denken mee in het verhaal van de klant om zo de ultieme beleving voor de bezoeker te kunnen creëren. 

Sinds kort, en naar aanleiding van de coronacrisis, werd een spin-off opgericht: Fever Screener. Fever Screener biedt hightechapparatuur aan voor het meten van koorts. Momenteel hebben we zowel een thermische camera als personaliseerbare displays in het gamma. Zo meten we de temperatuur van bezoekers aan bedrijven, events, horeca,… Waar we met de camera tot 60 personen per minuut kunnen scannen, is de display stand ontwikkeld als controle bij het binnenkomen van een bedrijf of horecazaak. 

Organiseert u een klein of groot event? Bij ons staan dienstverlening & kwaliteit altijd centraal! 

Contact:
Staakstraat 99 - 9960 Assenede
09 357 36 05
info@argonav.bewww.argonav.be

logo

 

 

 

 

 

 


 

De Rode Ajuin
foto

De Rode Ajuin: orthomoleculaire maaltijden voor je welzijn

Het is 13 u ’s middags en je komt net uit je lunchpauze. Toch heb je het gevoel dat het alweer tijd is voor een nieuwe pauze. Je energiepeil en focus zakken bijna door de grond en het lijkt wel alsof je even een korter lontje hebt. Je hebt last van een middagdip. Net zoals een groot deel van onze Vlaamse bevolking na de lunch. Wat nu?

Monter en alert je dag inzetten of verderzetten is niet alleen cruciaal voor je persoonlijke ontwikkeling, het is ook een belangrijke pilaar in ons welzijn. En geloof het of niet, maar ons eetpatroon beïnvloedt ons welzijn.

De Rode Ajuin levert overheerlijke en kleurrijke maaltijden met de beste ingrediënten op basis van de orthomoleculaire principes. Dat wil zeggen: de juiste voedingsstoffen aan je lichaam toedienen om de dag vol energie en punitiviteit door te komen.

Stephanie Machiels, oprichter van De Rode Ajuin, is een ervaringsexpert in het wegwerken van een ochtend- of middagdip. Dankzij haar ervaring als chef-kok en kennis van het menselijk lichaam en welzijn zorgt zij voor een hoogstaande en smakelijke maaltijd op de borden van een dozijn tevreden klanten – zowel op particulier- als bedrijfsniveau.

Dit alles onder het motto ‘Beter Eten, Beter Voelen!’. Ruil je ochtend- of middagdip en grommende maag in voor een energierijke dag vol focus, welzijn en smakelijke gerechten op je bord.

Contact
Vennelaan 11 - 9830 Sint-Martems-Latem
0474 49 20 15
info@derodeajuin.be - derodeajuin.be

logo
Dorst
foto

Dorst: pre-batched cocktails on tap

DORST is gespecialiseerd in het creeëren van pre-batched cocktails on tap. Hiermee stelt het eventorganisatoren en horecaondernemers in staat om snel en eenvoudig cocktails te serveren, zonder ooit in te boeten op smaak. Het assortiment bestaat uit 4 verschillende cocktails en 2 mocktails in 20 liter-vaten, waarin steeds met natuurlijke ingrediënten wordt gewerkt. Opgericht in 2017 door de twee broers Felix en Victor en hun neef Dimi, en ondertussen vaste partner van tientallen festivals, zomerbars, en horecazaken. 

Contact
Baron van Loolaan 2B - 9940 Evergem
0478 74 59 22
felix@dorst.com - www.dorst.com

 

logo


 

Gimmo vastgoed
foto

Gimmo vastgoed: vastgoedkantoor 

Verkoop & Verhuur

Gimmo vastgoed is een jong en dynamisch vastgoedkantoor met een speciale affiniteit in het verkopen van kwalitatieve nieuwbouwprojecten. Deze kunnen zowel bestaan uit nieuwbouwappartementen als woningen.
Met een omvangrijk relatienetwerk tracht Gimmo Vastgoed de verbinding te maken tussen de juiste partijen. Er wordt ingezet op een stabiele groei die voortvloeit uit de opgebouwde ervaring en de juiste knowhow. 

Uw partner voor nieuwbouw

Bij Gimmo Vastgoed kan u beroep doen in elke fase van uw nieuwbouwproject.
U kan bij ons terecht voor een professionele begeleiding doorheen uw traject; startend vanaf de haalbaarheidsstudie, marktstudie, ontwikkeling, marketingstrategie, lancering verkoop en dit tot wanneer de gewenste resultaten bereikt worden. Zo wordt elk project afzonderlijk geanalyseerd om na te gaan hoe de huidige markt het best wordt benaderd.

Nieuw kantoor

In september nam Gimmo Vastgoed haar intrek in één van de nieuwe landmarks van Aalst. 
Het gebouw heeft op korte termijn reeds hoge bekendheid opgebouwd. Met de verhuis naar dit nieuwe kantoor in Aalst op de Albrechtlaan wordt er sterk ingezet op meer visibiliteit. 
Deze nieuwe locatie zal helpen als centraal punt om het werkgebied te verruimen. 

Contact
Albrechtlaan 19 A bus 1 - 9300 Aalst 
0491 14 25 66
sandra@gimmovastgoed.be -  www.gimmovastgoed.be

logo
Quilombo
foto

Quilombo: communicatie- en productiehuis

Quilombo is anders doen zonder moeilijk te doen. Een kruisbestuiving tussen creatief en praktisch, organisch gegroeid uit een collectieve passie die we graag delen. Je hebt een vraag/ruw idee van wat je wil? Jij, de klant aka onze partner, komt met een ei, een zaadje. Quilombo zorgt dat het kiemt, bevrucht het en broedt het met veel zorg voor je uit.

We zorgen voor hands-on oplossingen voor corporate communicatie en projecten. Van A (brainstorm) tot Z (afgewerkt product voor al uw platformen). Audiovisuele projecten, animaties, trainingen, interne of externe communicatie, aftermovies, productvideo’s, podcasts, animated content, reclamecampagnes,... en alles daartussen. No-nonsense, steeds met oog op de wil van de klant. Maar ook  gewoon F, H en J zijn mogelijk: een flyer, een voice-over voor een reeds bestaande video…

We vertellen graag over onszelf, maar luisteren liever naar jouw noden. Hiervoor kan je rekenen op een gedreven team. Kom gerust langs om jouw verhaal uit de doeken te doen. De koffie staat alvast klaar!

Contact
Filips van Marnixstraat 63 - 9000 Gent
0474 93 04 63
info@quilombo.eu - www.quilombo.eu

logo


 

Sovilux
foto

Sovilux: partner in audiovisuele beleving

Op zoek naar een geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek in je winkel? Nieuwe sfeer- en showverlichting nodig voor een showroom? Of is het eindelijk tijd voor die moderne presentatieapparatuur in je vergaderzaal? Sinds 2014 adviseert, ontwerpt en installeert Sovilux audiovisuele oplossingen voor professionele toepassingen. 

Sovilux bestaat uit het complementaire duo Pieter en Alexis met samen ruim 20 jaar ervaring. Als eerste stap luisteren zij naar de noden van de klant. Al dan niet op basis van een uitgebreide studie stellen ze een oplossing op maat van het project voor. Ook na de installatie is Sovilux steeds bereikbaar voor vragen, updates en onderhoud.

Als professionele partner van diverse merken zoals Bose, Audac, Sony, LG en meer levert Sovilux de geschikte av-apparatuur – binnen het budget, van de beste kwaliteit en makkelijk om mee te werken. Het Sovilux-team installeert luidsprekers, schermen, projectoren en verlichting die zorgen voor de ultieme beleving van beeld, licht & geluid.

Contact
Staatsbaan 296 - 9870 Zulte
09 324 08 69
info@sovilux.be - www.sovilux.be

logo
The Maffia
foto

The Maffia

Wist u dat intermediairs gemiddeld 30% nemen.
Hoe komt het dat men > € 10.000 vraagt voor een professional in loondienst?
Vernieuwend is de aanpak van The Maffia. 

€ 30 ipv 30%

The Maffia (Cronos) berekende hoeveel zo’n intermediair nu echt moet rekenen en dat levert een straf model op. Ook zij linken opdrachtgevers en professionelen maar op een andere & transparante manier. The Maffia neemt geen marge van 30%, maar werkt met een finder’s fee van gemiddeld € 30.

Het idee

Wanneer de tussenpartij een kleinere vergoeding neemt, wordt het voor de professional interessanter en voor de opdrachtgever voordeliger.

We tellen > 6.000 leden. Dit zijn junior, medior en senior professionals. Beschikbaar voor opdrachten van 1 dag tot > 1 jaar, met een invulling van 10% tot voltijds.

Wij willen jouw bedrijf marketing & communicatie skills bij brengen, zonder maffiose marges.

Contact
fixer@themaffia.be - www.themaffia.be

logo


 

Trilec
foto

Trilec: distributeur van elektrotechnisch installatiemateriaal 

Trilec, voorheen ‘Lampencentrale’, is distributeur van elektrotechnisch installatiemateriaal in België. Als vooraanstaande Belgische, familiale groothandel verdelen we componenten voor automatisering en sturing, verlichtingstoestellen voor huis, kantoor en industrie en elektro voor de tertiaire, residentiële en industriële markt. De ruggengraat van het Belgische familiebedrijf bestaat uit drie kerntaken: logistiek, advies en distributie geflankeerd door drie kernwaarden: familiaal, correct en servicegericht. 

Met een gedreven team van 200 professionals, verdeeld over 15 filialen, adviseren we de professionele elektro-installateurs. Vertegenwoordigers met een technisch-commerciële achtergrond staan elektro-installateurs bij in de keuze van de juiste producten. 

Trilec heeft een artikelenbestand van meer dan 100.000 items in een centraal magazijn in Erpe-Mere van zowat 20.000m² met een interne controle- en transportdienst. De klok rond kunnen professionele installateurs de Trilec-productendatabase online raadplegen en bestellen via Triconnect, beschikbaar binnen 24 uur in de winkel of in een beveiligde nachtkluis.

Contact
Industrieweg 11 - 9420 Erpe Mere
053 60 17 10
info.erpemere@trilec.be - www.trilec.be

logo


 

VAEngineering
foto

VAEngineering : toestellen ontwikkelen met elektronica

Van kindsbeen af stelde ik me altijd de vraag: “Wat zorgt ervoor dat een toestel werkt?”. Het ging zelfs zo ver dat ik het speelgoed dat ik voor Sinterklaas of kerst kreeg, uit elkaar begon te halen. Eenmaal het speelgoed uit elkaar gehaald was, zocht ik uit waarom het werkte en maakte ik er vervolgens iets nieuws van. Dit waren niet echt functionele dingen, eerder om de fantasie wat te stillen.

Dit heeft geleid naar een opleiding elektronica, waardoor ik via verschillende invalshoeken elektronische schakelingen en toestellen leerde bouwen. Tegenwoordig heeft bijna elk nieuw toestel elektronica nodig om te kunnen werken. Dit zag ik al redelijk vlug in, daardoor begon ik als student de firma VAEngineering.

Bij VAEngineering houden we ons bezig met het ontwikkelen van toestellen, met vooral de focus op de elektronica. Dit van idee tot prototype tot eindproduct! Onze expertise ligt heel breed, van ontwerpen in de ruimtevaart tot ondersteuning van start-ups!

Contact
Rechtstro 1 bus 2 - 9185 Wachtebeke
0471 65 56 32
thomas@vaengineering.be - www.vaengineering.be

logo