Skip to main content
  • Nieuws
  • Nieuwe leden maken kennis met Voka – KvK Limburg

Nieuwe leden maken kennis met Voka – KvK Limburg

  • 30/03/2018

De nieuwe leden van Voka – Kamer van Koophandel Limburg werden deze week verwelkomd tijdens Welkom@Voka. Ze ontdekten er de dienstverlening, ontmoetten er de medewerkers en leerden bovendien elkaar kennen.

welkom

Dit jaar mocht Voka-KvK Limburg al 78 nieuwe leden-ondernemingen verwelkomen. Zij  krijgen via hun lidmaatschap een uitgebreid aanbod aan dienstverlening en veel mogelijkheden om te netwerken. “Om door het bos de bomen te kunnen zien, organiseren we Welkom@Voka”, vertelt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg.

 “Onze nieuwe leden maken kennis met onze dienstverlening, met onze bestuursleden, met onze medewerkers en leren bovendien elkaar kennen tijdens een korte business speeddate en een netwerkreceptie.”

Voka-dienstverlening

Voor de eerste Voka-kennismaking volgden de ruim 100 aanwezigen een parcours in het ‘Huis van de Limburgse Ondernemer. Op die manier leren ze de medewerkers kennen en konden zij op hun beurt antwoord bieden op vragen, problemen of andere noden.

Vervolgens luisterden de nieuwe leden geboeid naar de ervaringen van Voka-leden. Onder meer Jorg Trippaers (Trippaers Transport) en Eric Colemonts (Motmans & Partners) vertelden waarom de Voka-dienstverlening en het netwerk een meerwaarde zijn.

Daarna leerden de nieuwe leden elkaar beter kennen. Netwerk-coach Jan Lux gaf een spoedcursus ‘netwerken’ waarna de leden zich waagden aan een business speeddate.

Foto's