Skip to main content

Nieuwe leden in de kijker - oktober

  • 03/10/2019

Elke maand verwelkomen we onze nieuwe leden bij Voka Oost-Vlaanderen.
We heten hen dan ook van harte welkom!

Het Bataljon

UNIEKE VIDEOMARKETING

Nieuwe leden in de kijker - oktober


Wij zijn Het Bataljon, een Gents productiehuis dat gebeten en gepassioneerd is door film en verhalen. Het is wat wij noemen ‘de stiel van onze ziel’.

Video is volgens ons de beste methode om een goed idee om te zetten in een sterk gevoel. We willen krachtige emoties opwekken bij onze kijkers,  het publiek laten dichter komen en niet omgekeerd. 

Of het nu een corporate, non-profit, videoclip of fictieproject is: wij ontwerpen visuele verhalen die inspireren, engageren en entertainen. Op die manier dragen we bij aan unieke videomarketing voor elke organisatie.

Werken met en bij het Bataljon, dat is werken met liefde voor de stiel, oog voor kwaliteit, en met respect en toewijding voor onze klanten en partners.

CONTACT

Kerkstraat 106
9050 Gent
09 395 46 00
shoot@bataljon.be
www.bataljon.be

Lieven Godderis

ORGANISEERT RUIMTE & TIJD VOOR SUCCESVOLLE FAMILIEBEDRIJVEN

LievenGodderis


Lieven is uw persoonlijke coach en benoemt wat aandacht vraagt. 

Hij werkt samen met uw financiële, fiscale en juridische adviseurs en uw notaris. Daarbij komen uzelf en uw familiale en gezinsrelaties op de voorgrond.

Discretie en beroepsgeheim draagt hij hoog in het vaandel.

Lieven stemt uw business af op uw persoonlijke motivatie en de opportuniteiten die u en uw bedrijven nodig hebben. Hij helpt u naar de cijfers, de markt en de operaties te kijken en evenzeer naar uzelf en de mensen waarom u geeft.

Daarnaast is Lieven ook trainer. Hij werkt met effectieve methodieken, die hij eenvoudig en gebruiksklaar vertaalt. Aan de hand van casussen en dynamische oefeningen leer jij effectief je eigen mogelijkheden herontdekken.   

CONTACT

0479 10 15 90       
lieven.godderis@gmail.com           
www.lievengodderis.be

Medoh

OPLEIDINGEN IN HULPVERLENING, VEILIGHEID EN VAKBEKWAAMHEID

Medoh

Medoh is uw partner voor opleidingen in hulpverlening, veiligheid en vakbekwaamheid voor chauffeurs. Ons kantoor in Merelbeke biedt ook een leslokaal aan voor theoretische trainingen tot twintig personen. We hebben ook locaties in Drongen, Nazareth, Beervelde en Moerbeke en in samenwerking met enkele partners ook in West-Vlaanderen.

Medoh is reeds vijftien jaar actief in hulpverlening met opleidingen EHBO, brandveiligheid en psychosociale aspecten. Vanaf 2019 werd verder uitgebreid naar opleidingen voor transport, bouw en logistiek zoals opfrissingen attesten mobiele arbeidsmiddelen en grondverzetmachines, werken op hoogte, PBM’s, ladders en, last but not least, opleidingen nascholing vakbekwaamheid voor chauffeurs C/CE. Wij werken uitsluitend met kwalitatief opgeleide lesgevers die zelf uit het veld komen en reeds verschillende jaren ervaring hebben.
Onze opleidingen zijn uiterst praktijkgericht en op maat van onze klant.

Medoh verdeelt ook hulpverleningsmaterialen, zoals EHBO-koffers op maat van het bedrijf, sector, afdeling, personen door middel van verschillende modules die in de koffers passen. Zo vermijdt u kosten voor ongebruikte of vervallen materialen alsook onderhoudscontracten.
We leveren ook onze AED-defibrillator om ervoor te zorgen dat elk mensenleven tijdig kan gered worden. Ook hier zorgen wij voor de jaarlijkse controle en opvolging na gebruik.

Tot slot kunnen we ook met een uitgebouwde EHBO-post aanwezig zijn op al uw evenementen. 

CONTACT

Sparrenstraat 55
9820  Merelbeke
0478 97 16 63 (verkoop)
0478 97 16 60 (preventieadviseur)
sales@medoh.be
www.medoh.be

ML2Grow

ARTIFICIAL INTELLIGENCE EN MACHINE LEARNING OPLOSSINGEN

ML2Grow

De Artificial Intelligence en Machine Learning oplossingen op maat van ML2Grow stellen onze klanten in staat om ten volle het potentieel van hun data te benutten.
Onze toepassingen zijn te vinden in verschillende sectoren en binnen verschillende bedrijfsdepartementen, zoals bijvoorbeeld sales & marketing (churn prediction, recommender systems), logistiek (inventory prediction, advanced shipment arrival prediction), biotech (cell viability prediction), industriële productie en automatisatie (maintenance prediction) en vele andere.

Als spin-off van UGent en imec spin-off beschikken we over een ervaren en zeer hooggekwalificeerd team dat totaaloplossingen biedt, gaande van een data-audit over het ontwikkelen van een getrainde AI-engine tot het uitbouwen van een complete data-infrastructuur en volledige software-integratie in een productieomgeving.

CONTACT

Technologiepark
9052 Zwijnaarde
0474 45 42 23
www.ml2grow.com
sales@ml2grow.com

Naam

Gemeente

Website

Anrova

Sint-Lievens-Esse

www.anrova.be

Betamu

Oudenaarde

 

Biosynergy

Kruisem

www.biosynergy.be

De Nieuwe Haard

Ronse

www.denieuwehaard.be

D'Hondt

Kruisem

www.dhondtinterieur.be

 Firmware Consultancy and Software

Nazareth

www.firmware.be/consultancy

Idem Poorten

Oudenaarde

www.idem-poorten.be

Inari Agriculture

Zwijnaarde

www.inari.com

Jan De Meyer

Gent

 

Kasteelstaart Company | Gast

Gent

www.gastgent.be

Malmar

Desteldonk

www.malmar.be

NU Architectuuratelier

Gent

www.nu-web.be

Quares Consulting & Product Development

Berchem

www.quares.be

Rik Jacob

Bachte-Maria-Leerne

 

Skedify

Gent

www.skedify.co

Melior Consult

De Pinte

www.meliorconsult.be

Vamatec

Astene

www.vamatec.be

Work Wizards

Wetteren

www.workwizards.be

Zenner Facility

Gent

 

Advertentie Festival van Vlaanderen