Skip to main content
Map

Nieuwe leden in de kijker - mei

  • 11/05/2020

Elke maand verwelkomen we onze nieuwe leden bij Voka Oost-Vlaanderen. We heten hen dan ook van harte welkom!

Deltacorp

 Foto bewaking

DeltaCorp is een bewakingsfirma voor bewaking bij overheden, bedrijven en organisaties. Wij zijn gespecialiseerd in het snel en flexibel inzetten van bewaking op maat van specifieke klantenbehoeften. De baseline van DeltaCorp is ‘Security with a Personal Touch’. Daaronder verstaan wij een horizontale bedrijfscultuur met vaste contactpersonen en bewakingsagenten die specifiek gematcht worden aan het profiel en de noden van de klant. Onze bedrijfswaarden zijn integriteit, betrouwbaarheid en professionaliteit. Het is de missie van DeltaCorp om mensen, goederen en gebouwen optimaal te beschermen. Bedrijfsbewaking, havenbewaking, werfbewaking, bewaking voor ziekenhuizen of winkels, het is slechts een greep uit ons dienstenpakket. Wij benaderen elke opdracht als een specifiek project dat onze volledige aandacht krijgt. 

Contact

Hoekstraat 84A 
9080 Lochristi 
09 310 61 60 
info@deltacorp.be 
deltacorp-security-services.business.site 

DiASBytes

Logo

Met onze in-house ontwikkelde DiAS software leveren we documentmanagement, workflowoptimalisatie-oplossingen, CRM of relatiebeheer en projectmanagement op maat van bedrijven en organisaties, dit zowel on-premise als via het SAAS-model. 

Ons team bestaat uit toegewijde specialisten, waardoor we elke uitdaging aan kunnen. Naast analyse en optimalisatie van uw bedrijfsprocessen, bieden we software aan die aangepast is aan de behoeften van een organisatie. Onze implementations consultants zorgen hierbij voor een feilloze projectbegeleiding. Daarnaast geven we de eindgebruikers de nodige opleidingen. 

Door de gebruiksvriendelijkheid van DiAS is ons pakket toegankelijk voor elk profiel binnen uw organisatie. Ontdek snel alle referenties op onze website! 

Contact

Rijksweg 53 
9681 Maarkedal 
055 270 999 
info@diasbytes.com 
www.diasbytes.com 

Wij-S

Logo Wij-S

Bent u ondernemer, zaakvoerder van een kmo in volle groei? Dan kan Wij-S helpen om uw interne organisatie te laten meegroeien!  

Vaak focussen ondernemers zich vooral op de externe groei van hun onderneming, waardoor ze te maken krijgen met groeipijnen die ontstaan wanneer externe groei en interne groei niet gelijklopen: personeelstekort, nood aan structuur en regels in de organisatie, complexere administratie… Misschien heeft u nood aan een sparringpartner, iemand die buiten uw onderneming staat, ervaren is en een objectieve kijk geeft op uw onderneming.  

Concreet kan ik ondersteunen en adviseren bij vragen rond HR, organisatie, changemanagement, procesoptimalisatie en leiderschap.  

Uw voordeel als ondernemer? U kan zich weer focussen op uw corebusiness, datgene waar u goed in bent! Vertrouw op WIJ-S, want Wij Samen, dat is WIJS!  

Contact 

De Conincksgoed 22 
9881 Bellem 
info@wij-s.be
www.wij-s.be
0499 99 82 24

Proximus
AW_Welt_6stappenplan
LI - RECORE
imu - vzw - dieteren