Skip to main content

Nieuwe leden in de kijker - juni

  • 06/06/2019

Elke maand verwelkomen we onze nieuwe leden bij Voka Oost-Vlaanderen.
We heten hen dan ook van harte welkom!

foto

Banque de Luxembourg

HET BESTE ADVIES VOOR HET BEHEER VAN UW VERMOGEN

Nieuwe leden in de kijker - juni


Banque de Luxembourg is sinds 2010 in België aanwezig en is sinds 1920 actief als private bank in Luxemburg. Onze bank staat ten dienste van families en ondernemers. Wij beheren hun vermogen met oog voor de lange termijn en dragen bij aan het welslagen van hun projecten in al hun levensfasen. 

Verantwoord beheer
U kan rekenen op een verantwoord beheer dat een regelmatig rendement beoogt om uw vermogen op lange termijn te beschermen en te doen groeien. Onze aanpak laat zich niet leiden door de nieuwste trends en evenmin door de zucht naar rendement op korte termijn. Onze beheersteams beleggen uitsluitend in kwaliteitsvolle effecten met gezonde kerncijfers en laten de laatste nieuwe trends aan zich voorbijgaan. 

Knowhow op het gebied van vermogensstructurering
Onze private bankers begeleiden al generaties lang Belgische families bij al hun projecten en in alle fasen van hun leven. U geniet het voordeel van onze solide competenties in het beheer van situaties die meerdere rechtsgebieden en generaties omspannen, en van onze uitstekende expertise op het gebied van successieplanning.

In de complexe wereld van vandaag  is het een geruststelling uw vermogen toe te vertrouwen aan een cliëntgericht huis van vertrouwen. Daarom nodigen wij u uit voor een kennismaking.

CONTACT

Steven Maertens 
3Square Village 
Rijvisschestraat 124
9052 Gent 
Tel.: 09 244 00 44
www.banquedeluxembourg.be

CactusSoft

SOFTWARE OP MAAT

CactusSoft

Cactussoft maakt software op maat, voornamelijk webapplicaties en mobiele applicaties. Dit doen we ofwel als project (bijvoorbeeld een specifieke applicatie voor uw bedrijf) ofwel door personeel ter beschikking te stellen (dedicated teams). Het unieke aan ons model is dat we een 100% Belgisch bedrijf zijn, maar tegelijk ons ontwikkelingscenter hebben in Minsk (Wit-Rusland), waar een 80-tal programmeurs werken. The New York Times noemde onlangs Wit-Rusland het Silicon Valley van het Oosten. Door de kwalitatieve communicatietools is remote werken in softwareontwikkeling heel normaal geworden. De goede vorming en grotere beschikbaarheid van goede mensen, de lagere kost,  samen met veel zorg in het begrijpen van de Belgische noden en praktijken door ons lokaal team, maakt dat dit een interessante piste is voor heel wat Vlaamse kmo’s. We brengen u graag in contact met tevreden Belgische klanten.

CONTACT

+32 496 12 03 49
www.cactussoft.biz
bram.vannieuwerburgh@cactussoft.biz

Compangnie Cecilia

ATLETEN VAN HET HART

Compagnie Cecilia

Compagnie Cecilia is een Gents theatergezelschap dat enkel eigen creaties maakt. We gaan unieke allianties aan tussen muziek, theater, dans en circus. Als atleten van het hart raken we ons publiek met authentieke, herkenbare en universele verhalen. 
De Expeditie, op de site van Dok Noord, is onze thuisbasis. We spelen er voorstellingen in een zaal met een capaciteit van 275 mensen en ontvangen ons publiek in onze gezellige foyer. 
Een ideale plek dus voor een cultureel uitje en dé kans om topacteurs als Johan Heldenbergh, Tom Vermeir, Sebastien Dewaele of Sofie Decleir aan het werk te zien in onze voorstellingen. Wist u trouwens dat The Broken Circle Breakdown gebaseerd is op een van onze stukken?

 

Wilt u graag uw klanten of zakenrelaties uitnodigen op een van onze voorstellingen? Neem gerust contact met ons op voor een voorstel op maat.

CONTACT

Vjera Somers
+32 9 223 53 82
vjera@compagnie-cecilia.be
www.compagnie-cecilia.be

Flow to Grow

Intuïtief ondernemerschap

Flow to Grow

Flow to Grow staat voor intuïtief ondernemerschap. Het is ontstaan vanuit de diepe wens om van deze wereld een betere plek te maken. Sofie-Anne Heyse, de bezielster, volgde workshops en retraites over de hele wereld rond meditatie, bewustwording, energiewerk, stilte, opstellingswerk en intuïtie. Tegelijk komt ze uit een nest van succesvolle Vlaamse ondernemers. Deze twee inspiratiebronnen stellen haar in staat om concrete tools en oplossingen op maat te bieden voor zowel ondernemers als bedrijven om meer zaken te doen vanuit de intuïtie, met hart en ziel.  
De wereld verandert in snel tempo en de rationele mind schiet veelal tekort in het vinden van oplossingen voor complexe vraagstukken. We worden allen uitgenodigd om andere bronnen van intelligentie aan te boren, zoals onze intuïtie. De intuïtieve aanpak van Flow to Grow zorgt ervoor dat veranderingen en oplossingen in gang gezet worden.

Contact

Passionistenstraat 46
9770 Kruisem 
+32 477 86 07 02
Info@flowtogrow.be
www.flowtogrow.be

Pharmacar

Eerstehulpkits voor auto’s

Pharmacar

Pharmacar is de Belgische marktleider in eerstehulpkits voor auto’s. Tijdens 25 jaar van voortdurende groei is ons productgamma echter blijven evolueren en uitbreiden. Vandaag bieden we een brede waaier aan medische hulpmiddelen en eerstehulpmateriaal. Kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en service zijn altijd de pijlers van ons bedrijf gebleven.
Recent lanceerden we Modulaid: een slimme verbanddoos voor op de werkvloer. Om tegemoet te komen aan de meest courante klachten over de klassieke verbanddozen (tijdrovende taken zoals het opvolgen van vervaldata, het compleet houden van de doos en de verplichte jaarlijkse inventaris), ontwierpen we een innovatieve verbanddoos die bestaat uit kant-en-klare modules per kwetsuur (bv. snijwonden). Via een app maak je in enkele minuten de inventaris, bestel je modules bij en word je op de hoogte gehouden van vervaldata. Meer info op modulaid.eu.

Contact

Bagattenstraat 173 
9000 Gent
09 234 22 54
info@pharmacar.be
www.pharmacar.eu
www.modulaid.eu

Scalefactory

Enterprising Partners

Scalefactory

Een optimale service voor klanten gecombineerd met een 360-graden spectrum op de commerciële, logistieke en interne werking van uw bedrijf; het is mogelijk!
Dankzij de Salesforce platform-technologie ontsluiten wij niet alleen uw bestaande IT-architectuur, wij zorgen er tevens voor dat u met the speed of light nieuwe businessapplicaties kan bouwen die geintegreerd zijn met uw bestaande organisatie en die tegemoet komen aan de toekomstige wensen van uw klanten, partner en werknemers.
Dit alles resulteert in een uniform en digitaal zicht binnen uw organisatie, waarbij u als bedrijfsleider niet alleen de mogelijkheid hebt om de performantie van uw organisatie te meten door de verschillende departementen heen. Het stelt u tevens in staat om te begrijpen hoe uw klanten uw bedrijf, producten en dienstverlening ervaren. 
Bent u een middelgrote kmo’ met 100 à 600 medewerkers en wenst u als bedrijfsleider uw bedrijf klaar te stomen voor de toekomst? Contacteer ons vrijblijvend en als Enterprising Partner -een partner die te allen tijde meedenkt-  komen wij met plezier  illustreren hoe wij samen een efficiëntieverhoging van 60% en kostenverlaging tot 35% kunnen realiseren binnen uw bedrijf, dit geillustreerd aan de hand van enkele realisaties.

CONTACT

Stijn Wijndaele
Voorhavenlaan 31/007 
9000 Gent
+32 486 77 94 94
stijn@scalefactory.eu
www.scalefactory.eu

Trade Consulting Solutions (TCS)

Advies financiële markten

Trade Consulting Solutions

Op welke informatie beweegt de dollarkoers? Wat betekent de laatste rentebeslissing van de Europese centrale bank voor uw bedrijf? Heb je met het maandelijkse A4-tje van de bank te weinig informatie om je bedrijfswinst veilig te stellen?
TCS staat klaar om je te helpen met alle facetten van de financiële markten. 
Wij analyseren je bedrijfsproces en gaan vervolgens kijken of de oude aanpak van indekken nog wel accuraat en aangepast is aan de noden en behoeften volgens jullie bedrijfsfilosofie en bedrijfsproces. 
Doorheen het jaar staan we je bij met updates, concrete cijfers en strategieën, zodat je efficiënt kan gaan inspelen op opportuniteiten die zich voordoen. 
We zijn je eigen in-house analist/economist, maar ondertussen kan je perfect je goede verstandhouding met je huisbankier behouden, want je blijft via hen gewoon verder werken zoals voorheen.

Contact

Muinkkaai 58
9000 Gent
+32 468 41 62 85
www.tcs-bvba.be

Upperscore

Marketing agency

Upperscore

Upperscore is een marketing agency. Bedrijven helpen om meer klanten binnen te halen en meer omzet te genereren, dat is onze missie. Jouw bedrijfsdoelstellingen worden de onze, en daar koppelen wij onze marketingexpertise aan. 
Experts zijn we op het vlak van inboundmarketing, contentmarketing en emailmarketing. Wil je een nieuwe website, of gewoon meer doen met je bestaande site? Creatieve campagnes uitrollen? Content creëren die mensen overtuigt? Emails sturen die mensen wèl lezen? Dan ben je bij Upperscore aan het juiste adres.
We zijn gepassioneerd door marketing en communicatie, al meer dan vijftien jaar. We hechten belang aan teamwork, anders durven zijn, waarde toevoegen en authenticiteit. Onze unieke aanpak kon al heel wat klanten overtuigen. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Laat het ons weten via info@upperscore.be.

CONTACT

Eichemstraat 197
9400 Appelterre-Eichem
+32 485 16 78 61
info@upperscore.be
www.upperscore.be