Skip to main content

Nieuwe leden in de kijker - april

  • 17/04/2020

Elke maand verwelkomen we onze nieuwe leden bij Voka Oost-Vlaanderen. We heten hen dan ook van harte welkom!

De Bruycker-Kemp

De Bruycker-Kemp

De Bruycker-Kemp (Reesink Construction Equipment Belgium) is distributeur in België van onder andere de merken Atlas, Kobelco, Bomag en Schaeff en levert vanuit drie vestigingen in België kwalitatief hoogwaardige spoorweg-, grondverzet-, wegenbouw-, overslag- en recyclingmachines. Wij beschikken tevens over een compleet leveringsprogramma, eigen transportmogelijkheden en een 24/7 storingsdienst.

Onder de vlag van Royal Reesink vormen De Bruycker-Kemp, de Kemp Groep, Hans van Driel B.V en Huur&Stuur samen Reesink Construction Equipment (RCE).

Contact

Vestiging Hamme
Zwaarveld 16 
9220 Hamme
052 39 92 00 
hamme@dbk.be

Firmware

Firmware

Firmware is gespecialiseerd in het digitaliseren van bedrijfsprocessen op maat van uw organisatie, en dit gedreven door Microsoft Office. 

Meer dan 80% van de bedrijven werkt met Microsoft Access of Excel. Daarom richten we ons op twee doelgroepen. Enerzijds bedrijven die de volgende stap willen nemen naar een gecentraliseerde applicatie, maar nog steeds willen werken met hun vertrouwde Microsoft-applicaties. 
Anderzijds bedrijven die hun huidige processen en software wensen te optimaliseren of automatiseren zodat ze klaar zijn voor de groei van morgen.

Om dit mogelijk te maken kunnen ze steunen op ons ontwikkeld FirmWare framework dat geënt is op Office 365, boordevol modules en best practices zodat een snelle ROI mogelijk is. 
Daardoor is het rendement van de licenties hoger omdat alle modules binnen Office 365 ingezet worden zoals: Power Apps, Power Automate, Power BI, Planner, SharePoint,…  

Contact

Drapstraat 90
9810 Nazareth 
055 30 31 18
support@firmware.be
www.firmware.be

Logo

Flan Caramel

Foto

We explain things in motion. Flan Caramel helpt bedrijven met het uitleggen van hun boodschap. Dit doen we met originele animatievideo's die scoren bij de doelgroep en aanzetten tot actie. 

We richten ons op bedrijven die hun sales willen boosten, product in de kijker willen brengen of hun onderneming via een originele animatie willen voorstellen. Hiernaast ligt onze focus ook op agencies die dezelfde passie voor communicatie delen en benieuwd zijn waar Flan Caramel het verschil kan maken. 

Neem een kijkje op onze website en neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

09 258 14 28
info@flancaramel.be
www. flancaramel.be

Logo

HAEDES

Foto

Engineering soul., from source to sea. HAEDES is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau dat samen met zijn klanten alle mogelijke uitdagingen aan onze kusten, estuaria, rivieren en oceanen aangaat. Onze markten zijn offshore energie, aquacultuur, blauwe economie, kustverdediging, havenontwerp en -logistiek, overstromingsproblemen en droogte, riviergedrag en stedelijk waterbeheer.

We werken wereldwijd voor de overheid, aannemers en ontwikkelaars. Ons getalenteerd team, allen gedreven ondernemers met een ziel, werken onder leiding van ervaren rotten Piet Haerens (CSO) en Renaat De Sutter (CEO) vanuit Vlaanderen en Portugal. 

We onderscheiden ons door ons onafhankelijk advies, sterk innovatief karakter en R&D-activiteiten,  expertise op internationaal niveau en een brede, duurzame kijk op elk probleem. 

Contact

Houtstraat 72A
9070 Destelbergen
www.haedes.be

Logo

iTronic

iTronic

ITronic is een technologiebedrijf dat zich toelegt op het automatiseren van bedrijfsprocessen door in te zetten op de ontwikkeling van moderne applicaties in .NET en Javascript, maar ook artificiële intelligentie. Binnen de component AI zetten we zeer sterk in op (big) data als visietoepassingen waardoor we elk vraagstuk, voor een overheid tot industriële klant, kunnen beantwoorden.

Het bedrijf werd opgericht in 2016 door Kevin De Pauw en telt momenteel 24 werknemers, met onze hoofdvestiging in Gentbrugge. Onze perfecte uitvalsbasis naar onze klanten in Vlaanderen, waardoor we zeer snel kunnen inspelen op alle vragen als gewaardeerde partner.

Door onze oplossingen, bouwen we mee aan de organisatie van hun toekomst. Een IT-organisatie en architectuur die een accelerator vormen voor de dagdagelijkse business ten dienste van alle stakeholders.

Contact

Bedrijvencentrum De Punt 
Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge
www.itronic.be

logo

Joule

Joule

Fiscaal voordelig, functioneel en ecologisch: drie belangrijke redenen om als werkgever een fietsplan op te zetten voor uw werknemers.  
 
Joule biedt een b2b-servicepakket aan m.b.t. leasing of groepsaankoop van (elektrische) fietsen.
 
We begeleiden u bij het opzetten en uitvoeren van een succesvol fietsplan. Van het assisteren bij de interne promotie, vastleggen van het assortiment, berekenen van de fiscale impact tot het organiseren van een mobiele service voor levering, afstelling, herstelling en onderhoud van de fietsen. Wij komen naar u, op de werkvloer!
 
Om een uitmuntende kwaliteit en service te garanderen, wordt rechtstreeks samengewerkt met de fietsproducenten. Duidelijke communicatie en snelle uitvoering is voor ons van uiterst belang! 
 
Joule is iets meer dan twee jaar actief en bedient tot op heden meer dan vijftig verschillende bedrijven (van 2 tot +13.000 werknemers).
 
Geïnteresseerd? Bezoek onze online fietsenstalling en simuleer vrijblijvend een offerte voor uw toekomstig fietsenplan! 

Trap meer energie in je bedrijf!

Contact

hello@joulebikes.be
www.joulebikes.be

logo

Kentucky Horsewear

Kentucky Horsewear

Global International Products werd in 2011 opgericht door Thomas Tuytens. Met het merk Kentucky Horsewear worden beschermende materialen gemaakt voor paarden. Het merk werd snel een gevestigde waarde in verschillende disciplines in de paardensport. De kernwaarden uitmuntendheid en innovatie stuwen de onderneming vooruit. Door middel van stijlvolle producten van hoge kwaliteit wil men extreme bescherming en comfort bieden aan paarden tijdens training en wedstrijd. 

Op vandaag is men er trots op dat de Kentucky Horsewear producten wereldwijd gekocht en gedragen worden door enkele van 's werelds allerbeste paarden. Global International Products is ambitieus en wenst haar groeistrategie verder te zetten. In de paardensector draagt de lancering van Grooming Deluxe hiertoe bij. Tegelijk wordt sinds 2018 een parallel verkoopkanaal in de petsector uitgewerkt met het merk Kentucky Dogwear.

Contact

Pont West 106
9600 Ronse
055 30 97 78
info@kentucky-horsewear.com
www.kentucky-horsewear.com

logo

S David

qr code

S. David is een grafische studio voor heldere en opmerkelijke visuele communicatie. De studio creëert doeltreffende visibiliteit voor bedrijven, producten en diensten, zowel on- als offline.

U kunt bij deze grafische studio terecht voor advies, ontwerp, uitvoering en opvolging van uw visuele communicatieprojecten (B2B, B2C, overheid, retail en diensten).

Creativiteit, een groot inlevingsvermogen, jarenlange ervaring en een doorgedreven technische kennis vormen de basis voor een optimale synergie om uw verhaal coherent te vertellen.

Uitdenken en vormgeven van concepten, illustraties, advertising, corporate branding, logo’s, marketingcampagnes, brochures, packaging, webdesign, infographics, magazine lay-out, fotoretouches en -manipulaties, typografie, displays, beursstanden, jaarverslagen, mailings, uitnodigingen, indoor- en outdoor signalisatie, ...

S David komt graag en vrijblijvend bij u langs.

Contact

Neerstraat 8
9636 Zwalm
0496 25 86 23
info@stefandavid.be
www.stefandavid.be

S David logo