Skip to main content
  • Nieuws
  • Nieuwe accountmanager aan de slag bij Voka - KvK Mechelen-Kempen

Nieuwe accountmanager aan de slag bij Voka - KvK Mechelen-Kempen

  • 23/11/2018

Sinds kort versterkt Ben Peeters het team van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. Hij gaat aan de slag als accountmanager. Met nog vier openstaande vacatures, zal ook in de toekomst het team verder uitbreiden. 
Maak kennis met Ben en onze andere vacatures.
 

Ben PeetersBen Peeters (54), uit Oud-Turnhout, versterkt het team van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. Als senior accountmanager gaat hij samen met het bestaande team de ledenrelaties verzorgen. “Een groot deel van mijn tijd zal gaan naar het opbouwen van nieuwe ledenrelaties. Maar ik wil ook vol inzetten op het contact met bestaande leden. Groeien is mooi, maar die groei bestendigen is net zo belangrijk.”

Ben komt uit de financiële sector. Hij heeft al die jaren ook een internationaal netwerk kunnen opbouwen. Naast ambassadeur van het ondernemerschap, ziet Ben zichzelf nu als go-between tussen de experten in huis en de ondernemers. “We hebben voldoende kennis op onze Kamer om bedrijven goed te adviseren. Duurzaamheid is voor mij een rode draad. We gaan bij Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen voor duurzame relaties met onze leden. En dat op basis van vertrouwen.”

In de toekomst wordt het team van Voka - KvK Mechelen-Kempen nog verder versterkt. We zoeken nog vier enthousiaste collega's:

Contactpersoon

Ben Peeters

Ondernemingsrelaties

Advertentie Vermant - mei