Skip to main content
  • Nieuws
  • Netwerk Fashion heeft nieuwe voorzitster

Netwerk Fashion heeft nieuwe voorzitster

  • 21/02/2017

Het Netwerk Fashion heeft met Souâd Feriani een nieuwe voorzitster. De aanduiding van de modeontwerpster gebeurde op dinsdag 31 januari 2017 tijdens een stuurgroepmeeting bij Bioracer.

Souâd Feriani studeerde in 1994 af aan de modeafdeling van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Daarna was ze een aantal jaar Head Designer voor diverse bekende Belgische modehuizen. Op 1 december 2014 werd haar shirt collectie officieel gelanceerd en verkocht in verschillende winkels.

 

De nieuwe voorzitster zal samen met de stuurgroep en Voka – KvK Limburg instaan voor het samenstellen van een boeiend programma voor het Netwerk Fashion, de professionele Limburgse community voor de modeontwerpers en designers. “Centrale thema’s zijn de professionele groei en aanpak van de creatieve ondernemer”, licht Souâd een tipje van de sluier. “Het netwerk Fashion richt zich bovendien ook tot ondernemers, retailers, academici en dienstverleners binnen de modesector. Het netwerk staat voor ervaringsuitwisseling en draagt bij tot de groei van de creatieve ondernemer!”

 

De stuurgroep van het netwerk bestaat behalve de voorzitster uit Céline Dirickx, zaakvoerder Détail, Danny Segers, COO Bio-Racer, Kenneth Ramaekers, directeur communicatie en bestuurszaken PXL, schoenenontwerper Stefan Meuwissen en Marijke Steegen, Stafmedewerker bij Voka – KvK Limburg.