Skip to main content
  • Home
  • Nieuws
  • Narviflex wint voor Voka Lokaal Kempen Zuid
Narviflex
  • 11/06/2020

Narviflex wint voor Voka Lokaal Kempen Zuid

Narviflex uit Geel – producent van onder andere transportbanden op luchthavens – heeft de Voka Lokaal-award Kempen Zuid gewonnen. Ze maken nu kans op dé Prijs Ondernemen 2020, op 17 september. “Als werknemer word je graag beloond. Als werkgever óók. Deze award doet enorm veel deugd”, zeggen Dirk Berden (CEO) en Geert Helsen (technisch directeur) van Narviflex.

Narviflex2

Familiebedrijf Narviflex is de grootste transportbandenfabrikant van de Benelux. Tussen 1994 en nu is het bedrijf gegroeid van 7 werknemers naar meer dan 150, verspreid over zes vestigingen. “We zijn in heel uiteenlopende sectoren actief. Wie op vakantie gaat en zijn koffer op de band legt, komt eigenlijk in aanraking met ons werk. Negen op de tien keer is die transportband van Narviflex. Maar we zijn in meer sectoren actief: van koekjesproducenten tot de Waalse staalindustrie”, zeggen Geert Helsen, technisch directeur, en Dirk Berden, CEO van Group Narviflex. “We zijn ook actief in de vervangingsmarkt voor transportbanden. Het gebeurt dat een groot bedrijf bijvoorbeeld een installatie bestelt in Amerika. Als er dan een defect is, worden wij ingeschakeld. Snelheid is onze grootste kracht.” 

De bestuursleden van Voka Lokaal Kempen Zuid hebben beslist om de award dit jaar toe te kennen aan Narviflex. De award werd overhandigd door Geert Minnen, voorzitter van Voka Lokaal Kempen Zuid.

Wil je zien hoe dat ging? Kijk dan op: https://www.facebook.com/pg/VokamechelenKempen/posts/

Sinds 2 juni maakt Voka via de social media-kanalen en de eigen website elke dinsdag en donderdag een Voka Lokaal-winnaar bekend. En dat de hele maand juni. Vanaf 1 juli 2020 kan iedereen dan zijn stem uitbrengen op: https://www.voka.be/prijs-ondernemen

Op die manier kan iedereen het bedrijf in zijn regio een duw in de rug geven, richting de finale. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 17 september weten we dan wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2020 wordt.

Vier van de negen winnaars zijn nu al bekend:

2 juni: PFL
4 juni: BelOrta
9 juni: Emergo Group
11 juni: Narviflex

Bekijk hieronder het fimpje:

video

  Eventpartners 

JLR Leuven-Mechelen   kaneka   sd schrijnwerkerij   renbotec

Degroof Petercam

Structurele partners

Logo ING      SD Worx    Logo Mensura    Logo Proximus

Business partners

deloitte    kreator    powerplus

Contactpersoon

Wim Brillouet

Manager belangenhartiging & woordvoerder

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl