My Add On pimpt krukken en rolstoelen

Gesponsorde inhoud

Marie Van den Broeck maakt krukken mooier en comfortabeler. VLAIO bedrijfsadviseur Kim Smets begeleidde haar door de startersjaren van haar jonge bedrijf. Ook toe aan begeleiding op maat? Maak een afspraak via www.vlaio.be/afspraak.

 

Ja, ik maak een afspraak voor gratis advies op maat van mijn bedrijf!

 

My Add On pimpt krukken en rolstoelen

Veel zijn krukken, noch rolstoelen nog niet veranderd na al die jaren. Bizar, want comfortabel en mooi zijn ze niet. Marie Van den Broeck hoorde haar oma vaak klagen over hoeveel pijn haar handen deden na het gebruik van krukken en hoe vaak ze wel niet omvielen.

Dus zocht Marie een oplossing tijdens haar opleiding Industrieel Ingenieur Ontwerpen aan de UGent campus Kortrijk. Door de vele positieve feedback en awards, bleef My Add On niet enkel bij een schoolproject. My Add On werd uitgebouwd tot een innovatieve onderneming met het oog op nog meer soortgelijke producten.

Als starter ging Marie Van den Broeck op zoek naar begeleiding. Ze kreeg hulp van VLAIO Bedrijfsadviseur Kim Smets die Marie met de juiste experten in contact bracht. 

My Add On werd al meermaals bekroond. In 2017 ging Marie aan de haal met de titel 'beste student-ondernemer' van UNIZO. Het jaar voordien won My Add On al de Bizidee ondernemingsplanwedstrijd.